help mee met de opstart van ons repair schuur | Geld inzamelen
 
 

help mee met de opstart van ons repair schuur

we starten een repair schuur en daar hebben wij uw hulp bij nodig

help mee met de opstart van ons repair schuur

Samen sta je sterker dan alleen. Voor mensen met een laag inkomen en niet instaat zijn zelf dingen te repareer, willen wij een repair schuur opstarten. Een initiatief mogelijk gemaakt voor een ieder die wel creatief is maar dit financieel niet op kan brengen .Sta je nu al te trappelen en heb je zin om mee te helpe. Voel je dan zeker niet bezwaart en doe mee!

Gelukkig hebben we al een passende locatie gevonden, maar moet er nog geld vrij komen voor een schuur waar alle werkzaamheden kunnen plaats vinden en geld voor reparatie. Heb je zelf weinig te besteden geen probleem. Kennissen en vrienden in jou omgeving mogen ook mee denken en hebben wellicht wel iets te besteden . Het gaat er om dat we met elkaar tot het uiteindelijke resultaat komen!

Ideeën genoeg en energie voor twee maar zonder geld kom je nergens. We hopen dat u een kleine bijdrage kunt leveren aan dit project om ons verder op weg t helpen. Alle kleine beetjes helpen en we zijn blij met alles wat binnen komt. Laat je hart spreken en doneer uit je gevoel dat zegt ik zou er goed aan doen dit doel te steunen.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

1 donatie
€ 5,00
Doel: € 8.000,00
0%