Geld inzamelen | Help mee aan het rijbewijs voor Giovanny
 
 

Help mee aan het rijbewijs voor Giovanny

Help mee Giovanny aan zijn rijbewijs te helpen!

Hi!

 

Mijn naam is Giovanny.

Ik ben een bijna 17 jarige jongen, woon in Bergen op Zoom en woon bij mijn opa en oma.

 

Af en toe moet ik reizen naar Utrecht en Breda voor feesten waar ik moet draaien en/of gewoon wil feesten met vrienden. Mijn opa en oma rijden mij dan altijd naar deze feesten, maar moeten mij dan 's nachts ook ophalen. Dit doen ze dan ook met veel liefde, maar deze mensen zijn natuurlijk ook een dagje ouder en het wordt dan ook wel teveel voor ze.

Ik zou graag mijn rijbewijs willen halen om zelf te kunnen reizen en vrienden mee te kunnen nemen. Maar het belangrijkste vind ik wel dat ik mijn opa en oma een rond kan rijden en brengen naar plekken waar ZIJ juist zin in hebben.

Veel ouders betalen het rijbewijs van hun kinderen, helaas kunnen mijn opa en oma dit financieel niet ophoesten (AOW).Dit begrijp ik natuurlijk zeker! Een rijbewijs is alleen heel duur en zelf kan ik niet al dat geld ophoesten ondanks dat ik werk.

Vandaar dat ik een beroep doe op familie, vrienden en de gemeenschap. Maar vooral op.... Op jou!

Ik zou je willen vragen om mij te willen helpen aan mijn rijbewijs door een bedrag te doneren op deze pagina. Mocht je niet willen/kunnen storten om wat voor reden dan ook, is dat zeker geen probleem. Maar als je me dan toch wilt helpen, of het mij gunt, zou ik graag willen dat je deze actiepagina voor mij deelt met je vrienden!

Ik hoop dat je me kan helpen.

Dankjewel alvast!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.


 

Laat een reactie achter

2 donaties
€ 35,00
Doel: € 1.250,00
2%