Help mee aan een Clubhuis voor kids op Bonaire! | Geld inzamelen
 
 

Help mee aan een Clubhuis voor kids op Bonaire!

Een clubhuis voor kinderen van 5 tot 12 jaar, die na school niks te doen hebben.

Hallo allemaal!

 

Ik overweeg te verhuizen naar Bonaire, maar na veel onderzoek heb ik gezien dat er weinig tot niks te doen is voor jongere op Bonaire. Als Nederlandse vind ik dat heel erg omdat er in Nederland genoeg te doen is! Denk hierbij aan overdekte speelparadijzen, pretparken en campings. Zelf heb ik ook kinderen en die vinden een bezoekje aan de Ikea al geweldig en een Ikea heb je niet op Bonaire.

 

Daarom dacht ik aan een grote Clubhuis voor kinderen vanaf 5 tot 12 jaar. In dit clubhuis kun je Gamen, knutselen, spelen (ballenbak, Glijbaan etc ) chillen (zitzakken, loungebanken, tv schermen ) eten en drinken.

Ik weet zeker dat als er zo een moderne Clubhuis in de buurt komt, dat het leven op Bonaire voor kinderen een stuk leuker word! en zeker ook voor de ouders, die hun handen vrij hebben tot uiterlijk 18:30 !! 

Voor dit project zal ik veel geld nodig hebben en met wat ik nu gespaard heb ben ik er jaren nog niet. Denk hieraan aan de kosten van de huur van een geschikte goed beveiligd pand, waar ik de hele dag door kinderen kan ontvangen, kosten voor gas, electra, water, tv en internet. Kosten voor voedsel wat de kinderen gratis elke dag krijgen, kosten voor de uitjes wat ik ook wel zou willen doen met de kinderen. Mijn plan is zeer groot en met behulp van donaties kan dit lukken. alles zal uit Nederland komen en ik haal Småland (ikea) naar Bonaire. Zodra ik genoeg donaties ontvangen heb pak ik het eerst volgende vliegtuig naar Bonaire! Elke stap die wij nemen, volgt u via 'updates'.

 

Mijn dank is groot !!!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

1 donatie
€ 10,00
Doel: € 60.000,00
0%

Deze actie is gesloten.