Help mee aan Ben's genezing!

Help mee aan Ben's genezing! | Geld inzamelen
 
 
De laatste kans om onze lieve én leukste vader te redden. Help ons!

Met trots maak ik de winnaar bekend van de bedrijfsfilmactie.....: Kraftbier!

Ben heeft vanmiddag het lot getrokken en we zijn blij voor de winnaar. We willen iedereen heel erg bedanken voor het meedoen aan de actie en degene die niet hebben gewonnen hebben mijn vader zeker goed geholpen. Hij voelt zich steeds een heel klein beetje beter mede dankzij jullie hulp. 

We hebben het bedrag nog niet bij elkaar, dus de mensen die nog willen doneren zijn zeer welkom, maar uiteraard zijn we nu al blij met alle hulp. Zonder jullie was dit heel erg lastig geweest, zo niet onmogelijk. Dus nogmaals heel erg bedankt vanuit de grond van mijn hart. liefs Anouska

 

 

Het leven van onze vader heeft altijd in het teken gestaan van anderen helpen. Waar hij hulp kon bieden bood hij het, zonder enige aarzeling. Vanuit volle overtuiging en pure liefde heeft hij als natuurgeneeskundige veel mensen een alternatief geboden op de reguliere geneeskunde.

 

Tot ons grote verdriet is de dag gekomen dat hij nu zelf hulp nodig heeft. Een paar weken geleden is bij onze vader uitgezaaide darmkanker geconstateerd. Veel ruimte voor verdriet was er niet, want je gaat vrijwel gelijk in de overlevingsmodus. Letterlijk, want wat kunnen we nog doen? Kunnen we hem nog redden? Maar de artsen in Nederland gaven aan dat ze niets meer voor hem konden doen. Ze hebben hem opgegeven.

 

Duitsland geeft ons een hoop. Daar zijn ze namelijk veel verder met alternatieve geneeskunde en waar in Nederland strenge regels gelden, mag er in Duitsland veel meer en zijn er dus veel meer mogelijkheden.

 

We wisten meteen: dit gaan we doen om onze vader te helpen. Op dit moment zit hij daar dus voor verschillende alternatieve therapieën én het lijkt te helpen. Sinds hij is gestart met de behandelingen voelt hij zich iets beter en verbetert langzaam zijn conditie. We zijn hier ongelooflijk blij mee en heel voorzichtig durven we een klein beetje te hopen dat hij misschien toch bij ons mag blijven.

 

De behandelingen duren nog zeker een aantal weken en kosten ontzettend veel geld. Elke dag betalen we 500 euro. De behandelingen worden niet vergoed en we komen 30.000 euro tekort.

 

Doneer als je ons wilt helpen. Elke euro is voor ons een ongelooflijk grote gift.

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

228 donaties
€ 16.140,00
Doel: € 30.000,00
53%

Deze actie is gesloten.