Help me terug naar buitenland om te kunnen werken

Help me terug naar buitenland om te kunnen werken | Geld inzamelen
 
 

Hey iedereen, 

ik heb van einde oktober tot eind januari in Noorwegen gezeten en daar gewerkt. het plan was om even overhuis te komen maar dit plan is helemaal anders uitgedraaid dan het oorspronkelijk ging zijn.

 

Ik vertrok namelijk 14 februari normaal gezien terug maar Noorwegen sloot de grenzen. Ik heb met mijn werkgever in Noorwegen zitten overleggen met wat oplossing zouden kunnen zijn maar tevergeefs kwamen we er niet uit. Ik ging er vanuit dat ik een maand later zou kunnen vertrekken dus dat ik niet direct werk moest zoeken. Dit was ook gewoon enorm moeilijk. Niemand staat te springen om iemand voor minder dan een maand aan te nemen.

Conclusie: we zijn nu 4maand verder en elke paar weken leek er precies hoop te komen maar kreeg ik iedere keer het deksel op de neus. Ik zit al 2 maand met een leeg potje want ik had al het geld dat ik had geïnvesteerd in materiaal voor in het buitenland te kunnen reizen en werken. Dus er is echter ook geen overschot meer. Ik probeer dingen te verkopen maar dit is ook geen succes. 

Als er mensen zijn die mij willen helpen. Ik dank jullie echt enorm. Want dit zou het terug mogelijk maken om terug te gaan werken in het buitenland. Ik heb gewoon terug dat duwtje in de rug nodig. 

er zijn enorm wat kosten aan verbonden om terug daar te geraken en dit kan ik spijtig genoeg niet alleen.

 

ik heb ook een YouTube link gedeeld waarin ik filmpjes maakte over wat ik in mijn vrije tijd deed in Noorwegen. Dus zeker een kijkje nemen. 

 

alvast enorm bedankt 🙏🏻 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 1.500,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.