Geld inzamelen | Help me met mijn ziekte omgaan.
 

Help me met mijn ziekte omgaan.

Door mijn beperkingen moet ik veel laten vallen. Maar dat wil ik niet. Ik wil leven.

Hallo ik ben Rebecca,

 

Zoals jullie kunnen zien ben ik  niet de slankste. Ik heb een maagverkleining aangevraagd maar die krijg ik nog niet omdat ik daar mentaal niet klaar voor ben volgens de dokters omdat ik te veel shit over me heen gekregen heb. Ik heb een moeilijke start gehad. Ik ben 3 maanden te vroeg geboren en was op het randje dat ik het heb gehaald. Ik was nog geen eens een pak suiker zo licht was ik. Ik heb mijn hele leven moeten vechten. Niks is mij aan komen waaien. Ik loop mijn hele leven al met pijn in mijn lichaam. Het is waarschijnlijk fibromyalgie maar zeker is het nog niet. In mijn korte leven want ik ben pas 22. Ben ik al mijn vrienden kwijt geraakt door mijn burnout. Ik heb daardoor mijn school op moeten geven en moet het nu met een thuisstudie doen bij loi. Helaas krijg ik daar ook alleen maar tegen slagen omdat loi het niet goed op een rijtje heeft.

Nu ben ik dus zonder vrienden.. en een lastige toekomst omdat ik niks kan. Ik wil dolgraag verder met mijn leven maar ik weet niet hoe.. ik voel me alleen en eenzaam. Mijn zus is de enigste die mij echt begrijpt en mij helpt. 

Ik wil samen met mijn zus een eigen bedrijf op starten een hondenpension/dagopvang. Mijn zus heeft een dierenopleiding gedaan en ik ben daar dus nu mee bezig. Wij hebben alleen niet de middelen ervoor omdat mijn zus een ziektewet uitkering heeft omdat ze een bloedpropje heeft gehad in haar hoofd. En ik omdat ik in de ziektewet loop door mijn lichamelijke beperkingen. 

Mijn zus en ik vullen elkaar heel goed op. Daarom zou dit voor ons een top optie zijn. 

Ook hebben mijn zus en ik een eigen paard ( veulen) helaas is ons meisje ziek en heeft een afwijking in de slokdarm. Wij zijn al 3 paarden kwijt geraakt door ongelukken. Wij willen ons meisje niet kwijt en zullen voor haar zorgen zolang ze bij ons mag zijn. Dit is een grote zorg en we moeten 2 x per dag naar haar toe. We doen dit met alle liefde. Ze heeft veel bijwerkingen van haar ziekte en een verminderde weerstand. Dus er moet vaak een dierenarts komen om haar in de gaten te houden en te helpen. Ook hier gaat veel geld in zitten. Maar als je al zoveel verloren bent waar je van houd. Als je je enige vrienden en liefdes hebt verloren dan heb je het er voor over. Want Ciska ons paard.. ik heb alles voor haar over. 

zouden wij elkaar kunnen helpen en steunen? zodat mijn zus en ik ons bedrijf kunnen opzetten. Kunnen werken op ons eigen tempo en zonder stress. En wij voor onze Ciska de beste zorg kunnen blijven gebruiken. 

En ik ook weer een beetje gelukkig word.

 

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 100.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.