Help me het gevecht tegen mezelf te verslaan | Geld inzamelen
 
 

Help me het gevecht tegen mezelf te verslaan


Wil je me helpen de oorlog in m'n hoofd te verslaan?

Hoi allemaal, fijn dat jullie even de moeite hebben gedaan om op de pagina te kijken, dat waardeer ik enorm!

 

Mijn naam is Sem en ik ben 23 jaar. Op dit moment verblijf ik in het fasehuis van Lentis in Groningen. Vanwege verschillende psychische problemen ben ik op meerdere gebieden vastgelopen in mijn leven die afgelopen jaar zoals sommigen weten z'n tol heeft geeist. Dit resulteerde in een zware depressie en hevige eetstoornis. Meerdere behandelingen en opname hebben helaas niet tot het blijvende gewenste resultaat geleverd. De motivatie om door te zetten ie helaas steeds niet groot genoeg en ik val continu terug in destructieve patronen wanneer ik probeer mijn leven weer op te pakken. Ontzettend graag wil ik een onafhankelijk leven leiden, weer naar school, een toekomst bouwen gelukkig worden. Op meerdere vlakken is dit helaas niet gelukt zonder terug te vallen in destructieve patronen. Om deze redenen is er voor mij een mogelijkheid gekomen om een traject in te stappen met een psychosociale hulphond. Ik ga samen met de instantie hond-kat mijn eigen hulphond opleiden. Een hulphond kan mij helpen deze destructieve patronen die mij ervan weerhouden te kiezen voor het leven vroegtijdig signaleren. Mij spiegelen. Spanningen signaleren en daarnaast er voor me zijn. Door onder andere mijn eetstoornis ervaar ik deze spanningen vaak wanneer ik het weer probeer waardoor het weer mis gaat. De hond helpt me uit mijn eigen bubbel en zal voor mij een gevoel van veiligheid, zelfvertrouwen en verantwoordelijkheid. Omdat de hond overal mee mag, zal hij altijd bij me kunnen zijn. Natuurlijk is een hond natuurlijk een maatje voor het leven en een grote reden om door te blijven vechten. Samen met de hond in training gaan zal me doen inzien hoe ontzettend veel de hond kan leren en kan me helpen de oorlog in m'n hoofd te verslaan om zo mijn therapieën en mijn leven weer op te pakken! 

Ik vind het enorm lastig om te vragen... maar ik doe het toch. Ik heb jullie hulp nodig! 

een psychosociale hulphond wordt helaas niet vergoed en de kosten voor de opleiding ed zijn enorm hoog, te hoog om zelf te dragen. Na lang denken, wikken en wegen, heb ik besloten een crowdfunding te starten. Alle, echt alle bedragen worden enorm gewaardeerd en gaan volledig naar de kosten van de hulphond en de opleiding. Het zou mij ontzettend helpen! 

Bedankt voor het lezen van mijn verhaal. Ik hoop jullie zo voldoende geïnformeerd te hebben en mochten er toch nog vragen zijn... stel ze gerust! 

liefs,

 

SemEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

195 donaties
€ 4.217,00
Doel: € 8.000,00
52%