Help me helpen | Geld inzamelen
 
 

Help me helpen

Help mij om arme gezinnen in India een toekomst te bieden door een veilig thuis te bouwen

In India leven veel gezinnen in extreme armoede en onveiligheid, zonder fatsoenlijk dak boven hun hoofd. De helft van de bevolking heeft er geen toegang tot sanitaire voorzieningen en doet noodgedwongen zijn behoefte in de open lucht – onhygiënisch en ronduit gevaarlijk! Ook schoon drinkwater is een groot probleem: dat is er simpelweg niet of daar moeten de vrouwen dagelijks uren voor lopen!

Om de positie van vrouwen in India te ontwikkelen, ondersteunt Habitat Nederland in het Indiase district Tamil Nadu een project waarbij de aandacht vooral uitgaat naar Dalit-vrouwen. Dalit is de naam voor de mensen die buiten het kastenstelsel van de hindoecultuur zijn gesloten.

Via de organisatie Habitat ga ik met 12 deelnemers in het team Carpe Diem een bouwreis maken naar India. Ik volg mijn hart en wil graag een bijdrage leveren aan het verbeteren van de wereld. Met dit project steun ik de ontwikkeling en rechtspositie van de vrouwen daar. Ik bouw mee aan een project in Pondicherry aan de oostkust van India dat voorziet in huizen met sanitaire voorzieningen en drinkwaterputten. Om dit te realiseren heb ik uw hulp bij nodig!

Het zou fantastisch zijn als mede dankzij uw bijdrage het mogelijk wordt om deze mensen te helpen om een toekomst op te bouwen. Kijk ook op www.Bouwjemee/Carpe_Diem

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 2.500,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.