Help Lysette aan een behandeling tegen Lyme

Help Lysette aan een behandeling tegen Lyme | Geld inzamelen
 
 
Geef Lysette 27 de kans op een gezond leven, ze vecht nu al 6 jaar tegen Lyme.

En dan is het moment gekomen dat je tegen al je principes in, moet gaan vragen om hulp, financiele hulp. Want zeg nou zelf , zou jij je verhaal graag laten delen op Social Media en vragen om financiele steun? Omdat je het zelf niet kunt en het gewoonweg niet meer weet. Toch zijn we nu op dit punt beland en we kunnen alleen maar hopen op uw begrip en steun. Alvast hartelijk dank voor het nemen van uw tijd om dit bericht te lezen.

Lysette Brinkhuis, 27 jaar, werd bijna zes jaar geleden opeens heel erg ziek. Vreemde symptomen zoals draaiduizeligheid, evenwichtstoonissen, extreme vermoeidheid, angstaanvallen, spierzwakte en spierspasmen. Daarnaast overgevoeligheid voor licht en geluid . Langzamerhand was ze niet meer in staat om naar school te gaan of te werken . Al deze klachten zorgden ervoor dat ze van huisarts naar ziekenhuizen werd gestuurd  en uiteindelijk alternatieve geneeswijzen heeft geprobeerd. Veel behandelingen en speciale dieten volgden, waarvan geen enkele behandeling of medicijn word vergoed en alles zelf betaald moet worden. Na al deze behandelingen is Lysette er alleen maar op achteruit gegaan.De ziekte van Lyme blijft helaas in Nederland een niet erkende ziekte waar veel artsen zich geen raad mee weten. Voor een hoopvolle behandeling moet Lysette uitwijken naar Augsburg ( Duitsland)  voor een "Compact Treatment Lyme Disease"( BCA kliniek )  De resultaten daar zijn veelbelovend en geven Lysette de hoop op genezing van deze slopende ziekte .

Helaas worden de kosten hiervan niet vergoed door de ziektenkostenverzekering in Nederland. De behandelingen en verblijfkosten( drie weken ) ca. 15.000 Euro is een enorm bedrag.

Van altijd een actieve en vrolijke jonge meid, veranderde Lysette met de jaren in iemand die bijna niks meer kan. Het liefst zou ze graag weer willen werken , reizen en genieten van het leven in plaats van te overleven.

Het lijkt soms zo uitzichtsloos en doet ons veel verdriet en pijn om onze dochter zo te zien achteruitgaan.

Om Lysette weer een toekomst te kunnen geven kunnen wij uw hulp goed gebruiken, iedere donatie is welkom.

We zouden u er ontzettend dankbaar voor zijn.

We willen u vragen deze actie zoveel mogelijk te delen, de kracht van Social Media is al vaker enorm groot gebleken. Wij willen u natuurlijk heel graag op de hoogte houden van wat er met uw donatie gebeurt , u kunt de ontwikkelingen van deze actie dan ook volgen via de speciale facebook pagina .https://www.facebook.com/Doneeractie-Lysette-tegen-Lyme-445084436031794/?modal=admin_todo_tour

Rechtstreeks doneren kan ook op het speciale voor deze actie geopende bankrekeningnummer.  NL02 ASNB 0772 977054Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
81 donaties
€ 1.754,00
Doel: € 15.000,00
11%