Help Luna Lunettes' variété de boot op

Help Luna Lunettes' variété de boot op | Geld inzamelen
 
 
Luna Lunettes' Variété is ingeloot om 2017 mee te varen tijdens de Amsterdam Gay Pride

Steun Luna Lunettes' Drijvend Podium

Met de botenparade van de Amsterdams Pride  op 5 augustus 2017 varen wij mee met in feest van vrijheid en trots, dat we met de kijkers willen delen. Kunst en herkenbare emoties verbinden mensen en doorbreken rolpatronen. Het is daarom onze missie en plicht als theatergezelschap met artiesten van alle kleuren van de regenboog om deze verworvenheden met onze kunsten te ondersteunen. Onze specialiteit!

Daarom gaan wij voor meer dan een boot: een drijvend podium met een act van muziek, dans en spel, afgestemd op participatie van het publiek. Er is live zang en live orkest, met een stijlvol en volledig doorgevoerd en herkenbaar decor van de Roaring Twenties, de tijd waarin de revolutie van vrijheid startte. Klasse en kwaliteit zal ons podium onderscheiden van andere boten. Geen publiek nodig op de boot, ons publiek staat immers op de kade en die zullen wij als professionals bereiken en mee krijgen.

Aan u de uitnodiging om uw sympathie en ondersteuning door een kleine (of grote) donatie te laten blijken en om ons zo te helpen het variété op het water mogelijk te maken. 

Als u ons en bericht stuurt via Facebook, Whats App of Mail met uw gegevens, krijgt u van ons een leuke attentie. Bij een donatie van meer dan € 50 nodigen we u uit voor één van onze spectaculaire shows:

Diner Chantant bij Casablanca in Amsterdam

De 4 Seizoenen in Volta in Amsterdam

Gaieté in Tuschinski met Blond en Blauw 

Variété op de Hoeve in ZunderdorpEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

40 donaties
€ 1.330,00

Deze actie is gesloten.