Help Lisa bij haar rijbewijs | Geld inzamelen
 
 

Help Lisa bij haar rijbewijs

Jonge mama van Jeremi, Levenio Yelies. Help jij mij mee op weg naar mijn rijbewijs?

Hallo,

Ik ben Lisa. Een jonge mama van 23 jaar. 

Samenwonend met mijn partner en prachtig gezinnetje in Belfeld. Onze jongens tweeling Jeremi & Levenio zijn 15 maanden jong. En ons pasgeboren meisje Yelies is 10 weken jong.

Ik heb mij aangemeld bij doneeractie. Omdat wij financieel gezien niet kunnen sparen voor een rijbewijs ivm bewindvoering.

Omdat ik vanwege mijn gezondheid zeer moeilijk passend werk kan vinden leven wij van een minimum inkomen. Vanaf jonge leeftijd heb ik torsie scoliose. Recent hebben ze artrose in mijn rug en bekken vastgesteld. En ontstekingen in mijn lichaam. Hier word nog verder onderzoek naar gedaan. Het beperkt mij in mijn dagelijks leven. 

Voornamelijk voor de veiligheid van onze 3 kindjes wil ik mijn rijbewijs halen. Zodat ik in geval van nood snel kan handelen.

Ook zodat ik niet meer afhankelijk hoef te zijn van andere mensen (partner, familie & vrienden). En meer op eigen benen kan staan.

Voor andere mensen is een rijbewijs van zelf sprekend. Voor mij is het een droom om mijn rijbewijs te kunnen halen. Een droom om samen met mijn gezinnetje op weg te kunnen. En om een angst weg te nemen. In geval van nood dat ik direct kan handelen. In plaats van afhankelijk te zijn van anderen.

Bedankt.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 2.500,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.