Help Lilo

Help Lilo | Geld inzamelen
 
 
Na 1,5 jaar gevochten te hebben, vraag ik jullie nogmaals om hulp. Dikke poot Lilo

Hoi hoi allemaal2

Hier Lilo, het is al een tijdje geleden dat ik iets gepost heb omdat het eigenlijk best goed met mij gaat. 
Maar nu gaat het niet zo goed met mijn mama. In ieder geval wel met haar gezondheid maar ze is in moeilijk vaarwater omdat ze per 1 november 2019 haar baan verloren is.

Nu is ze heel hard bezig om alles weer op rit te krijgen, maar haar zorgen en kosten voor mij gaan gewoon door.    We hebben al vaker een beroep op jullie gedaan en toen hebben jullie ons massaal gesteund. Nog iedere maand moet mijn mama €115,00 betalen voor de hoge kosten van alle operaties en bloedtransfusies die ik allemaal heb ondergaan, waar mijn mama zelf en de steun van steunfonds Franse bulldog in medische nood bij hun baasje en andere donaties al ruim €20.000 heeft betaald inclusief medicijnen. De reserve die mijn mama achter de hand had, zijn de laatste 3 maanden in een oorontsteking gaan zitten, die bijna niet onder de knie te krijgen was en als deze niet beter wordt, moet ik hier alsnog aan geopereerd worden.

Mijn verhaal is bij vele bekend en anders te lezen op Facebook 'Help Lilo'10

Maar door in leven te blijven, heb ik nog steeds medicijnen en die moet ik ook blijven gebruiken. Deze heten: sporimune, kosten €55 per maand. Ik heb verder ursecol, deze kosten €66 voor 40 dagen en ik gebruik desmoprocine, deze kosten €25 voor 45 dagen. Maar omdat het zo moeilijk is om snel weer aan de slag te gaan voor mijn mama, is ze zeer verdrietig omdat ze bang is om de kosten niet meer te kunnen betalen, daarom vraag ik alle bullen baasjes en bullen vriendjes om ons te helpen zodat we even adem kunnen halen.

Het zou erg zijn, om na 1'5 jaar zo voor mijn leven te hebben gevochten, de handdoek in de ring te moeten gooien, terwijl ik nog heel lang bij mijn baasje wil zijn.11

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 1.500,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.