Help kinderen in Bosnië aan een betere toekomst.

Help kinderen in Bosnië aan een betere toekomst. | Geld inzamelen
 
 
Help ons om de scholen in Bosnië te repareren en de kinderen een beter toekomst te geven.

In Bosnië hebben veel kinderen hulp nodig om beter onderwijs te krijgen. De scholen in Bosnië zijn niet gerepareerd na de oorlog. Daardoor zijn de kinderen niet in staat om goed les te kunnen volgen. Wij willen deze kinderen een mogelijkheid tot beter onderwijs geven waardoor zij een toekomst op kunnen bouwen.

Wij gaan met een groep van 20 leerlingen van Wolfert tweetalig naar Bosnië in juli 2018 om een school daar te repareren en opknappen. Daarvoor hebben we materialen en gereedschappen nodig. Dus zullen mijn vriendin en ik geld ophalen voor de materialen. 

Wat wij daar gaan doen is: 

-  Het klaslokaal: verwijderen van schimmels, schoonmaken, schilderen in vrolijke kleuren en voorzien        van decoraties
-  Toiletruimtes: voorzien van nieuw tegelwerk en keramiek
-  Verwarming: de ruimtes worden verwarmd door oude houtkachels
-  Nieuwe ramen (dubbel glas)
-  Het buitenterrein uitdagend maken als speelterrein voor de kinderen

Naast de donaties doen wij ook mee aan verschillende activiteiten om geld op te halen.           Bijvoorbeeld: donderdag 19 oktober hebben wij kleding, speelgoed, decoraties en allerlei andere dingen die we thuis hadden bij elkaar gebracht en zijn we dat gaan verkopen voor kleine prijzen en zijn we langsgegaan bij de deuren. 

Wij hebben alle hulp nodig om het geld op te halen voor de scholen zodat we de kinderen zoveel mogelijk kunnen helpen.

We zouden het erg waarderen als u deze link/pagina met familie, vrienden en kennissen deelt en het zou enorm helpen als u zelf wat zou kunnen doneren om een betere toekomst aan de bosnische kinderen te geven. 

Wij hopen u genoeg geïnformeerd te hebben en bij voorbaat dank.

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
2 donaties
€ 10,00
Doel: € 10.000,00
0%

Deze actie is gesloten.