Help kinderen in Armenie aan geneesmiddelen | Geld inzamelen
 
 

Help kinderen in Armenie aan geneesmiddelen

Help kinderen in Armenië aan geneesmiddelen, eten en drinken.

Beste lezer,

Veel mensen in Armenië leven zwaar onder de armoede grens. Al deze mensen zitten door hun situatie in overlevingsmodus. Ouders proberen aan voedsel te komen, maar hebben vaak nog jonge kinderen die zij moeten achterlaten of meenemen.
Vanaf 20 juli 2018 gaan wij in Armenië dorpen bezoeken waar mensen zwaar onder de armoede grens leven. Onze doel is om deze mensen te helpen met medische zorg, voedsel en huisvesting. Deze actie is in het leven geroepen om geld in te zamelen om een zo groot mogelijk bereik te realiseren.


Waarom verzamelen wij hiervoor geld?

Donation Hero richt zich in Armenië op het ondersteunen van arme gezinnen door middel van voedsel en medische hulpverlening. Vaak zijn dit gezinnen met alleen een moeder.
Een gemiddeld persoon heeft daar een inkomen van 6 euro per dag. Zoals u begrijpt is dit veel te weinig om hiermee een hele gezin te voeden. Medicatie bekostigen is en blijft hierdoor een groot probleem. Onze doel is om deze mensen in Armenië hierbij te gaan helpen en te ondersteunen.

 
Wat ga ik daar doen?

Tijdens mijn verblijf in Armenië ga ik samenwerken met de organisatie Armenian Missionary Association of America (AMAA), opgericht in 1918. Het is een Internationale organisatie (24 landen) die overal waar een Armeense gemeenschap is projecten opzet. De meeste projecten van AMAA worden uitgevoerd in Armenië en zijn gericht op kinderen en tieners die in armoede leven.

De AMAA gaat ons meehelpen met het voorbereiden en distribueren van maaltijden voor de arme mensen in het dorp. Tevens gaan zij mee helpen met het organiseren van activiteiten voor de honderden jonge kinderen.

 
Wat gebeurt er met het ingezamelde geld?

Vanwege de armoede is er in Armenië een wanhopige behoefte aan onmiddellijke zorg en bescherming tegen ziektes. Het ingezamelde geld zal worden besteed aan het bieden van medische zorg, water, voedsel en onderdak.
Dit wordt allemaal afgehandeld door Donation Hero, deze is gestart door mij met een groep Nederlandse vrijwilligers. Wij zijn slank, efficiënt en hebben een sterke mentaliteit om ervoor te zorgen dat elke gedoneerde euro een maximale impact heeft aan hulp voor de mensen die in Armenië in armoede leven.


Wij hebben uw donatie hard nodig!

TOGETHER WE ARE STRONGER!

Bedankt iedereen.

 

Wie is Donation Hero?

Lees hier verder: Donation Hero

 
U kunt enorm helpen door dit ook in uw eigen netwerk te delen, het helpende woord is net zo waardevol als het doen van een donatie. Ieder kind verdient een gelukkig en een gezond leven.

 

Bedankt voor het doorlezen van deze actie, alle hulp wordt zeer op prijs gesteld!

Blijf op de hoogte door deze pagina te volgen vanaf 20 juli zal ik hier updates plaatsen. 

Heraj Moeradjan
22-07-2018

Vandaag het dorpje Koghbavan bezocht met ongeveer 100 inwoners (anderhalf uur rijden van hoofdstad Yerevan). Door verschillende donaties hebben wij maar liefst 20 goedgevulde voedselpakketten kunnen uitdelen! De pakketten zijn gevuld met de belangrijkste benodigdheden om te kunnen overleven en zijn persoonlijk bezorgd bij de armste gezinnen met kinderen in het dorpje. In het dorpje hebben we paracetamol's uitgedeeld aan deze gezinnen, dit i.v.m. dat ze dit lastig kunnen verkrijgen.

Aantal foto's in welke omstandigheden deze mensen hier wonen.

 

 


 

Laat een reactie achter

22 donaties
€ 545,00

Deze actie is gesloten.