Help kinderen aan eten

Help kinderen aan eten | Geld inzamelen
 
 

Geboren zo puur van geest. Zo klein en kwetsbaar. Afhankelijk van pap en mam, alle eerste stapjes volgend van jouw voorbeeld.
Zo onwetend, gelukkig en naïef. Zo onderzoekend en leergierig.
Stap voor stap jezelf en de wereld leren kennen vanuit een veilige thuisbasis om naar terug te keren.
Zo horen de eerste jaren van een kind te zijn. Maar wat als dit er niet is? Wat als die stabiele en veilige thuisbasis wegvalt?
Helaas gebeurt het nog veel te veel in Nederland dat gezinnen in armoede leven. Mama zorgt met al haar liefde voor de kinderen en papa door een reden in het verleden arbeidsongeschikt geraakt. Samen worstelen ze dag op dag om genoeg eten voor de kinderen te hebben. Gezinnen gaan regelmatig met een lege maag naar bed. Depressie en angst voor de toekomst is een dagelijks thema dat het gezin onstabiel maakt. Financieel gezien aan de grond, rekeningen stapelen zich op en met de schrale uitkering kunnen ze nog net de huurbaas tevreden stellen. Maar zelf? Zelf hebben zij niks. Gezinnen hebben de voedselbank aangeschreven, de gemeente en andere hulp instanties. Tussen deze aanmelding en verwerking van de aanmelding gaan soms maanden overheen. Maanden die zij niet hebben! Daarnaast zijn er strenge regels en voorwaarden waar zij aan moeten voldoen. Het is daarom nog de vraag of ze überhaupt hulp zullen ontvangen.
Nu kunnen wij, Stop Armoede 053, met trots zeggen dat wij deze mensen wél kunnen ondersteunen en helpen! Door laagdrempelige voorwaarden en soepel menselijk contact, zullen wij voor sommigen een veilige basis vormen, die zij zo wanhopig zochten! Wij steunen de mensen met wat zij nodig hebben! Van voedsel tot kleding tot spullen voor persoonlijke hygiëne.
En wij stoppen niet daar!
Helpt u ook ? 
Met vriendelijke groet, 
Het beheer
Stop Armoede 053
 
www.stoparmoede053.nlEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 5.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.