Help Katinka naar de World Jamboree van Scouting! | Geld inzamelen
 
 

Help Katinka naar de World Jamboree van Scouting!

Help Katinka naar de Scouting World Jamboree in de VS, 2019.

Beste allemaal,

Katinka wil dolgraag naar de Scouting World Jamboree in de VS, in 2019. Dat gaat € 4500,- euro kosten en die heeft ze niet (en ik ook niet)... Let op: deze kosten zijn hoog, maar dat zorgt ervoor dat de kosten voor deelnemers uit bijv. Afrika laag kunnen blijven waardoor zij ook mee kunnen doen. Het bedrag moet in delen worden betaald, het inschrijfgeld van € 250,-, de eerste betaling van € 700,- én de tweede betaling van € 1450,- zijn inmiddels overgemaakt.

Als gezin willen wij Katinka graag naar de SWJ helpen, doe je mee?
We hebben bedacht dat we aan 625 mensen willen vragen om 4 euro te doneren (meer mag natuurlijk ook...). Dat levert € 2500,- euro op. Een deel hebben wij al binnen, vandaar deze doneeractie voor 2000 euro. Ook gaat de scoutinggroep waar Katinka lid van is (de Lisser Kaninefaten) activiteiten organiseren om geld bij elkaar te sprokkelen.

Als het ons niet lukt om het bedrag bij elkaar te krijgen, zal het geld dat door jullie is bijgedragen, worden gedoneerd aan het Wereldnatuurfonds.
We houden jullie op de hoogte over de voortgang van deze fondsenwervingsactie via deze facebookpagina: https://www.facebook.com/katinkagoeswj 
Voor meer informatie over de World Jamboree kun je kijken op de website https://wj.scouting.nl/ van het Nederlandse contingent van Scouting, of op de website van de organisatie van het evenement in de VS, http://2019wsj.org/

Om privacy redenen publiceer ik op deze pagina geen foto's van Katinka.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

3 donaties
€ 30,00
Doel: € 2.000,00
1%