Help Kat Fiko met overleven

Help Kat Fiko met overleven | Geld inzamelen
 
 

Dit is Fiko,

Fiko is het tweelingbroertje van mijn poes Luna. Toen ik Luna kocht moest ik verplicht Fiko meenemen want zonder elkaar zouden ze niet kunnen.

Op dag 2 naar de dierenarts en daar kreeg ik te horen dat ik hem het beste kon laten inslapen want hij had een afwijking aan zijn pootjes. Ik dacht afwijking ja en dan ?! Als hij daar geen pijn bij heeft doe ik er alles aan !

Naar de fysio, elke avond massage ivm het opzwellen van zijn pootjes en mega veel liefde. En wat was dit een fijne kat.

Nu word het steeds warmer dus dacht ik Fiko laten wennen buiten, maar helaas dit was een nachtmerrie toen Fiko niet meer thuis kwam. Ik ben gelijk gaan panieken want hij kwam telkens weer terug om te kijken of ik thuis was en kopjes geven. 

Volgende ochtend na het zetten van zijn kattenbak en mandje buiten had ik de hoop opgegeven van een positief gevoel en had ik amivedi een berichtje verstuurd en de dierenambulance en de dierenartsen in omgeving. Zelf ging ik zoeken met de auto. Na 10 minuten werd ik gebeld dat Fiko is opgehaald met de dierenambulance en het zag er niet goed uit.

Zijn kaak is van boven en onder gebroken, ze vermoeden een aanrijding maar ik denk dat hij is gevallen en niet goed terecht is gekomen op zijn pootjes (ivm zijn afwijking).

Nu heb ik geen verzekering afgesloten want dit zou niet kunnen volgens veel omdat Fiko al een afwijking heeft vanaf zijn geboorte, maar dit is een ongeval geweest. 

Ik ben zelf momenteel zwanger en ben van alles wat nodig is kopen voor de baby maar wil absoluut niet mijn andere baby Fiko in de steek laten want dat is mijn kattenzoon.

Help mij aub het te overleven en te laten zien dat een kat het wel kan en dat er hoop is ! Hij heeft het al overleefd tot zijn 1e jaar en dit wil ik hem ook niet afnemenEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 1.300,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.