Help Karima Maeli in haar armen te kunnen sluiten

Help Karima Maeli in haar armen te kunnen sluiten | Geld inzamelen
 
 
Help Karima Maeli in haar armen te kunnen sluiten!

Beste vrienden, familie en goedwillende mensen die Karima een warm hart toedragen

Wij zijn tante & oom van Karima Benjamins en hebben een verzoek aan jullie. Zoals jullie wellicht weten heeft Karima haar visum gekregen om terug te keren naar Canada en kan dan haar dochter Maeli eindelijk weer in de armen sluiten! Karima heeft al haar verjaardag in februari moeten missen…

Karima is, samen met haar moeder Tettie en stiefvader Lex, door een hele verdrietige, emotionele zware periode gegaan. En helaas ze zijn er nog niet helemaal.

Daarom dit berichtje.

Karima heeft destijds van de gemeente Huizen een financiële bijdrage gekregen om de eerste periode in Canada door te komen. Maar doordat zij Canada niet in mocht heeft ze deze middelen onverwacht moeten gebruiken voor andere noodzakelijke “verrassingen”. Denk bijvoorbeeld aan de kosten die ze kreeg toen ze weer bij Tettie & Lex in trok. Verzekeringen die doorbetaald moesten worden, kleding etc. Tettie & Lex werden hierdoor ook financieel zwaar belast. 

Als Karima in Canada aankomt moet ze eerst ook nog eens twee weken in quarantaine voordat ze aan het werk kan bij haar vertrouwde baan. Natuurlijk is het in die periode dan voor haar onmogelijk om geld te genereren voor zeker zes(!) weken.

Daarom hebben wij het volgende plannetje bedacht: 

Wij willen door middel van crowdfunding, familie en vrienden en iedereen die haar een warm hart toedragen, verzoeken een kleine financiële bijdrage te leveren.

Het zou toch geweldig zijn als we haar, zonder financiële zorgen, met Maeli kunnen verenigen?! ❤️

Alvast bedankt!

M.vr.gr. 

Bernard & Joke de Vries.

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 2.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.