Help Julia aan een Nederlands paspoort | Geld inzamelen
 
 

Help Julia aan een Nederlands paspoort

Help Julia aan een Nederlands paspoort!!

julia, 18 jaar geleden geboren in Polen en twee jaar later overleed haar moeder aan baarmoederhalskanker. Haar vader kent ze niet dus ging ze naar een pleeggezin en na meerdere pleeggezinnen en opvanghuizen kwam ze in Nederland. Ook in Nederland heeft ze meerdere pleeggezinnen bezocht maar steeds van korte duur. Julia is een super lieve en heel gemotiveerde meid! Nu ze 18 is wordt er geen opvangzorg meer verleend en moet ze het zelf zien te redden. En met haar doorzettingsvermogen en wilskracht lukt dat heel goed! Op school doet ze het super en ze heeft een eigen appartement. Het enige wat haar nog tegenwerkt is haar paspoort. Hier staat op dat ze pools is en dat wil ze graag veranderen naar de Nederlandse nationaliteit. Ze heeft hier in Nederland een leven opgebouwd met vrienden en nieuwe familieleden!! 

Om haar paspoort te veranderen moet ze €1000 bij elkaar sparen. Dit is voor haar een groot bedrag. Dus laten we haar helpen en doneer!! 

Doneer voor Julia!! 

Iedereen die haar kent heeft haar on zijn of haar hart gesloten! Laat zien dat je om haar geeft zodat ze hier kan wonen, werken en de rechten krijgt die ze verdient! 

Julia Wawrzinek, 18 jaar, Zwolle



Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.








 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 1.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.