Help Joris om een jaar in Manchester te trainen | Geld inzamelen
 
 

Help Joris om een jaar in Manchester te trainen

Help me om mijn rugby topsport avontuur in Manchester mogelijk te maken!

Ik ben Joris, ik ben 16 jaar, en ik krijg de fantastische mogelijkheid om een jaar in Engeland te gaan trainen aan een topsport-school.

Rugby is mijn passie en ik ben er ook echt goed in. Ik doe het al vanaf dat ik 7 jaar oud ben. Inmiddels zit ik 5 VWO en combineer ik school met een TopsportTalent Programma van de Rugby-Academie in Nederland. Ook speel ik op mijn eigen club (de Hookers in Hoek van Holland) en speel ik in JongOranje. Ik train en speel gemiddeld 24 uur per week.

Het is altijd al mijn droom geweest om in het buitenland te kunnen spelen en die mogelijkheid is er nu ineens. Ik ben geselecteerd om volgend jaar naar Myerscough College te gaan. Dat is in Preston, ongeveer een uur rijden vanaf Manchester. Supergaaf, maar er komt echt heel wat op me af. Ik moet mijn VWO-eindexamen uit gaan stellen, ik ben een jaar lang weg van mijn famillie en de mensen waar ik om geef, ik moet op en neer vliegen om met JongOranje mee te kunnen blijven spelen, ik heb extra krachttraining en begeleiding nodig en ik vind het ook behoorlijk spannend.

Ik heb echter alles over voor de sport, ik wil tot de top behoren en in Nederland kan mij voor Rugby niet meer die top-training geboden worden die ik nodig heb en daarom wil ik deze kans met beide handen aangrijpen en dat is niet gratis. Ik moet mijn trainingen en school in Preston financieren, ik heb flinke kosten om daar een jaar te kunnen wonen en natuurlijk vind ik het ook heel fijn als ik weer af toe bij mijn famillie kan zijn. Natuurlijk kijk ik mijn ouders lief aan en weet ik dat ze voor me klaar staan zoals ze dat altijd al hebben gedaan. Ik wil echter ook zelf kunnen bijdragen. Helaas heb ik niet de mogelijkheid om naast school en topsport ook nog een bijbaan te vinden die voldoende oplevert. Die paar uurtjes in de week die ik kan werken leveren niet voldoende op om voor mijn gevoel een echte bijdrage te leveren.

Ik wil heel graag dat het door kan gaan en dat mijn droom uit kan komen. Ik werk er hard voor, maar dat is simpelweg niet niet genoeg. Dat is de reden waarom ik langs deze weg een echte bijdrage probeer te realiseren. Vrienden, familie, mensen die die topsport een warm hart toe dragen en iedereen die mij verder wil helpen …. ik vraag jullie om een donatie. Iedere bijdrage helpt om me in september van 2018 naar Manchester te laten gaan en om mijn droom in de topsport mogelijk te maken.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.