Help jongeren te dealen met de impact van COVID 19

Help jongeren te dealen met de impact van COVID 19 | Geld inzamelen
 
 

Dagelijks worden we geconfronteerd met mondkapjes, meningen en 1,5 meter afstand. Wat we nauwelijks zien of horen zijn de persoonlijke verhalen van kinderen, jongeren en jongvolwassenen die worden geconfronteerd met deze maatregelen.

Welke impact heeft dit op hun kwaliteit van leven? En hoe gaan ze daarmee om?

Stichting On Stage/The S.C.E.N.E. wil in samenwerking met professionele partners en jong talent een adembenemende artistieke shortfilm produceren. De film bevat actuele sociaal-maatschappelijk thema's die middels dans, muziek en woordkunst verteld wordt. 

De shortfilm creëert bewustzijn en begrip onder een breed publiek. De film zal niet alleen in Nederland, maar ook internationaal verspreid worden. Jongeren over de hele wereld kampen namelijk met deze uitdagingen.

De productie heeft als doel om kinderen, jongeren en jongvolwassenen te laten zien dat ook hun stem gehoord wordt en dat ze niet alleen staan in deze turbulente tijden. Voor dit non-profit initiatief zijn we op zoek naar mensen die dit project willen ondersteunen door een financiële bijdrage te leveren.

Uw donatie maakt de productie van deze belangrijke film mogelijk.

Tot slot:
We vinden het belangrijk om te benadrukken dat de film geen standpunt in neemt over Covid-19 of over de maatregelen. De shortfilm richt zich uitsluitend op verhalen van diverse jongeren, hun uitdagingen en is bedoeld om een boodschap van hoop en steun te geven.

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 73.085,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.