Help jong volwassenen uit de schulden te komen.

Help jong volwassenen uit de schulden te komen. | Geld inzamelen
 
 

De tijden zijn veranderd. Gezinssituaties zijn niet meer zoals voeger. Veel jongeren worden uit huis gezet om maar te overleven zonder enige kennis hoe je jezelf financieel moet redden. De juiste hulp is niet altijd aanwezig. Hierdoor hebben veel jongeren en uiteindelijk jong volwassenen schulden gecreëerd zonder dat het eigenlijk nodig was. Één van de grootste fouten is bijvoorbeeld de belastingdienst. Denkend dat je recht hebt op huurtoeslag en zorgtoeslag en dan ineens een jaar later een rekening krijgt van meer dan 3000 euro dat je moet terugbetalen. Alles is duurder geworden, hoe hard we ook proberen. We houden nooit over om te sparen. Wij hebben het opgegeven om een toekomstbeeld te creëren van de huisje-boompje-beestje idealen waarmee we zijn opgevoed.
Ik en andere jong volwassenen kunnen de financiële hulp goed gebruiken. Als we iets minder zorgen hoeven te maken over schulden (En dan heb ik het niet over studieschuld, nee want dat komt er ook nog bij voor veel jong volwassenen) dan hebben we de kans om toch nog positiever in het leven te staan. Depressie komt bij onze leeftijdsgroep ook veel voor. Door de schulden kwijt te schelden, helpt dit ook in de mentale gemoedstoestand. Help ons naar een stabiele financiële situatie. En hopelijk kunnen wij dan weer uiteindelijk andere goede doelen steunen.

Als er meer geld wordt opgehaald willen ik en mijn vrienden een officieel goed doel gaan starten om meer jong volwassenen te kunnen ondersteunen die het hard nodig hebben in deze tijden. Waaronder ook vluchtelingen en jong volwassenen in het buitenland die wel willen helpen met een betere toekomst. maar dit hun niet mogelijk wordt gemaakt door financiële en mentale tegenslagen.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 10.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.