Help jij Tesfa aan een fiets?

Help jij Tesfa aan een fiets? | Geld inzamelen
 
 

Tesfa is sinds 2017 in Nederland en is hard bezig om hier een nieuw leven op te bouwen. Voor zijn vrouw en kind wil hij een goede toekomst opbouwen wat helaas in zijn geboorteland Eritrea niet meer mogelijk is. Hij heeft de inburgercursus afgerond en volgt nu de opleiding Logistiek niveau 2. Daarnaast werkt hij 4 dagen per week bij ons, Plastic Recycling Company in Schijndel. Wij zijn superblij met deze harde werker en doorzetter. Bij ons leert hij de Nederlandse taal en alle voorkomende werkzaamheden.

Helaas is de afstand een probleem en willen we hem graag helpen met een electrische fiets zodat hij veiliger en sneller van- en naar zijn werk-huis kan gaan. Dit hebben we ook gedaan bij onze collega Samer die nu op een prettige manier naar zijn werk kan komen. 

Wil jij graag een klein steentje bijdragen aan het opbouwen van een nieuwe toekomst voor Tesfa, zijn vrouw en kind dan zouden wij en Tesfa dat enorm fijn vinden. Alle kleine beetjes maken een mooi geheel en hopelijk een fijne fiets....

Dank jullie wel X

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 750,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.