Help jij onze droom te verwezenlijken? | Geld inzamelen
 
 

Help jij onze droom te verwezenlijken?

Help jij ons een stukje dichter naar onze toekomst?

Lieve, lieve lezers –en donateurs,

Wij zijn Rosario Marsman en Bryan Beekhuis, beiden nog student maatschappelijk werk en dienstverlening. Ik, Rosario ben bijna afgestudeerd, en Bryan moet nog twee jaar van zijn studie. Graag zouden wij ons willen richten op onze toekomst, het krijgen van een kindje. Gezien wij twee mannen zijn, gaat het niet zo makkelijk dan een doorsnee hetero-echtpaar. Wij willen ons gaan oriënteren, om een kindje te adopteren uit Colombia. Gezien de omstandigheden in de kindertehuizen in Colombia, zijn wij gaan speuren naar donaties voor doeleinden zoals deze.

Bryan en ik willen graag in Colombia verschijnende kindertehuizen bezoeken, en hen voorzien van de hieronder genoemde producten. Wij zullen dus een rondreis maken, en hulp bieden bij tehuizen in Colombia!


BWij willen de realiteit onder ogen komen, en bezoeken hoe het daadwerkelijk in kindertehuizen gaat. Wij burgers zijn enkel luxe gewend, of het nu gaat om een mobiele telefoon, of die nieuwe schoenen aan je voeten. Hen, die in kindertehuizen zitten, hebben enkel een versleten voetbal waarmee ze kunnen spelen.

 

Aandachtspunt; 

Het gedoneerde geld, wordt enkel gebruikt voor de hierna genoemde producten. Het geld word gebruikt voor onder andere de primaire leefomstandigheden in Colombia. Kleding, schoenen, speelgoed, schoolartikelen e.d.

Wij zouden graag deze ervaring waar willen maken, echter kunnen wij dit niet met z’n tweeën bekostigen als student zijnde. 

Help jij onze droom te verwezenlijken, en ons een stapje dichterbij de toekomst te brengen?

Lieve groet,
Rosario Marsman – Bryan BeekhuisEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

12 donaties
€ 110,00
Doel: € 3.000,00
3%

Deze actie is gesloten.