Help jij ons om onze droom waar te maken?

Help jij ons om onze droom waar te maken? | Geld inzamelen
 
 

In 2019 begint onze nieuwe leven nadat onze kinderwens slechts bij wensen blijkt te blijven; na diverse medische opties krijgen wij te horen dat we alle mogelijke opties hebben geprobeerd en ze ons niets anders meer kunnen zeggen dan; leer er mee leven. 

Misschien door bovenstaande verliezen we beide onze baan; ik omdat mijn baas me ineens houdt aan mijn basisuren en ik enkel in de dag mag werken verlies ik mijn toeslagen en zakt mijn loon naar 50% van het normale. 

Mijn vrouw krijgt ontslag vanwege economisch belang maar het nieuwe pand doet anders vermoeden. Waarschijnlijk is een medewerker die het afgelopen jaar ziekenhuis-in-ziekenhuis-uit niet echt iets voor hun en is ontslag een feit.

Maar waar deuren sluiten openen anderen zich.  Bij toeval lopen wij gedesillusioneerd over de emigratiebeurs en vinden daar een wel heel schattig restaurant in Zweden. Onze jeugdwens lijkt ineens heel dichtbij; " later als we getrouwd zijn,  gaan we emigreren en beginnen iets in de recreatieve sector". Die kans lijkt ineens groter dan ooit!

Met lening weten wij het knusse restaurant te kopen en zijn we even al onze zorgen vergeten. Helaas zijn de volgende jaren niet wat we er van verwacht hadden...

In 2019 zijn we halverwege het seizoen begonnen en in 2020 doet Corona zijn niet gewenste intrede. Onze gasten zijn ineens helaas niet meer welkom en tot op heden hebben we nog geen "normaal" seizoen kunnen draaien. 

Het geld van de omzet wilden wij gaan gebruiken om het pand af te betalen en met het vrijgekomen geld een huis nabij ons knusse restaurant kopen zodat we niet langer afhankelijk zijn van gesloten grenzen,  we niet slechts het seizoen open mogen zijn en in Nederland overwinteren met een baan voor een paar maanden.

Naast dat onze dank bijzonder groot is hopen we jou te kunnen verwelkomen en krijg jij van ons jouw maaltijd helemaal gratis!

Wij kunnen je niet hartelijk genoeg bedanken maar hopen met ons verhaal dat het duidelijk is dat het vanuit ons hart komt. 

Dank je welEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 350.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.