Help jij Noor en haar ouders? | Geld inzamelen
 
 

Help jij Noor en haar ouders?

Ben jij degene die Noor kan helpen?

Na een moeilijke zwangerschap werd onze dochter geboren met 30 weken. Dit omdat onze gezondheid in gevaar was. We wisten nog niet wat er aan de hand was en wat ons te wachten stond.

De artsen hebben allerlei onderzoeken gedaan en zagen dat het niet goed ging met Noor, dit zagen wij totaal niet aankomen. Toen hebben we te horen gekregen dat Noor de diagnose CHD had gekregen, een aandoening dat zeldzaam is en weinig voorkomt.

Dit houdt in dat Noor een breuk heeft in haar middenrif, waardoor het niet netjes is aangeloten. Maar een gat in zit en hierdoor de longen zich niet goed kunnen ontwikkelen. Ook kunnen de organen in de buik verschuiven en door het gat komen ze in de borstholte, waardoor de longen niet genoeg ruimte krijgen om te groeien.

Noor is geopereerd en de operatie is ook gelukt, alleen is ze nog erg ziek en in levensgevaar. De artsen vertelde ons dat dit traject ongeveer 4 maanden zou duren en dat het voor Noor goed is dat haar ouders elke dag bij haar zouden zijn.

Noor is bijna 20 weken oud, maar wordt nog steeds beademd en kan niet zonder, omdat ze dan buiten levensgevaar is. Helaas hebben wij de afgelopen week te horen gekregen dat de herstel moeizaam loopt en dat de traject hierdoor langer duurt dan ingeschat was. 

Dit komt doordat Noor erg veel moeite heeft met zelfstandig ademen en als ze naar huis mag dat ze dan waarschijnlijk nog aan de beademing zitten en sonde voeding mee krijgen als er geen verbetering in zit. 

Omdat de artsen zeiden dat het ongeveer 4 maanden zou duren hebben we hier een budget voor opzij gelegd door middel van vrienden en familie. Helaas is dit nu ook ten einde.

Nu we hier voor de 4e maand zitten en te horen kregen dat we er slechter voor staan dan gedacht, gaat dit volgens de artsen ongeveer 6 maanden duren.

Dus lieve mensen vraag ik jullie om astublieft te doneren. Omdat we graag bij Noor willen zijn. 

 


Barrakallahu Fiekoum! Alvast heel erg bedankt voor uw donatie! Bent u niet in staat om een donatie te verrichten, verspreid deze link!

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

26 donaties
€ 295,00

Deze actie is gesloten.