Help jij mijn Interieuradvies bureau groeien?

Help jij mijn Interieuradvies bureau groeien? | Geld inzamelen
 
 

Hallo lieve mensen,

Ik ben Mendy, eigenaresse van Stijlstudio 93. Een leuk jong bedrijf rondom Interieurstyling en advies. Ik ben toe aan een volgende stap en wil mijn bedrijfje graag laten groeien, zowel in klandizie in de buurt maar ook op verschillende vlakken als in, vastgoedstyling, pro bono opdrachten voor mensen met minder inkomen of schuldhulp. Mijn grootste doel is dat een ieder, ongeacht zijn of haar budget in een warm en veilig thuis zou moeten kunnen thuiskomen. Om dit allemaal te kunnen verwezelijken en die groei te kunnen maken heb ik wat extra middelen nodig:

Waar het geld aan gespendeerd zal worden is:

- Nieuwe computer + nieuw verbeterd 3D ontwerp programma

- advertenties en krant artikelen om meer in beeld te komen

- Pro Bono programma's waarbij het maximale wordt gehaald uit minimale budgetten.

- Aanschaf van leen en lease meubelen voor de vastgoed klanten waarbij het te verkopen huis goed inegricht wordt en hierdoor de verkoop waarde stijgt. 

Mocht het je leuk lijken om mijn bedrijf te steunen dan waardeer ik dat enorm en komt mede door jou mijn droom en doel nog dichterbij! Als dank bied ik je een gratis advies voor een kamer naar keuze in uw woning of een workshop stylen voor dummies ;)

Wil je meer weten dan mag je altijd een mailtje of appje sturen of het contactformulier invullen via www.stijlstudio93.nl - info@stijlstudio93.nl - 0625095567

Hartelijke groet,

Mendy van Stijlstudio93Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 3.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.