Help jij mijn buurmeisje 5 jr aan een bril? min 7

Help jij mijn buurmeisje 5 jr aan een bril? min 7 | Geld inzamelen
 
 
Een bril zou eigenlijk vanzelfsprekend moeten zijn, helemaal voor een kind.

Helaas is dit niet altijd het geval en dekt de zorgverzekering niet alles. Zo ook voor mijn buurmeisje. Ze is vorige maand bij de oogarts geweest en heeft weer een nieuwe sterkte meegekregen.

Mijn buurmeisje kleurt de straat met haar lieve lach en glunderende oogjes. Haar vrolijkheid is sinds ze naar school gaat niet meer vanzelfsprekend. Ze wordt namelijk gepest, omdat ze een bril draagt met "jampot" glazen. Dit komt helaas door haar hoge sterkte waarmee ze geboren is en zal met de jaar verslechteren. Ze heeft momenteel de sterkte: - 6.50 en -7.75 met aan beide ogen een cilinder. 

Graag willen wij (Sandra en devika) een inzamelingsactie beginnen, omdat we dit lieve meisje een nieuwe bril gunnen en vooral die mooie vrolijke meid weer willen zien. Die zelfverzekerd en blij is met haar nieuwe bril. Voor haar verjaardag wilt ze een roze prinsessenbril! 

De bril met de juiste kleur en de juiste glazen op sterkte en dunner geslepen is wat ze nodig heeft.. niet alleen om goed te kunnen zien maar ook gewoon om weer een meisje van 5 te kunnen zijn!

Haar moeder legt elke euro apart, maar het is moeilijk als alleenstaande werkende ouder van 3 kinderen! 

Help jij mij om dit meisje te verrassen op haar 6e verjaardag?

Ze is namelijk op 9 april jarig.

Elke euro is weer een euro en zijn we blij met alles!

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 89,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.