Help jij Gemima naar Los Angeles te gaan? | Geld inzamelen
 
 

Help jij Gemima naar Los Angeles te gaan?

World Championship of Performing Arts, Gemima

Hallo mijn naam is Gemima Luyindula, ik ben 18 jaar en ik kom uit Enschede. Dit jaar heb ik auditie gedaan voor het World Championships of Performing Arts, en ben ik aangenomen tot team Nederland. Ik ga meedoen in de categorieën dans en acteren. Sinds kleins af aan heb ik een passie voor dans en acteren. Wat ik het liefst wil is natuurlijk in de prijzen vallen, en ik krijg zelfs de kans om een scholarship te winnen. 

Van 12 tot 21 juli zal ik met een aantal andere talenten uit Nederland naar Los Angeles reizen om Nederland te vertegenwoordigen. De kosten voor het hele proces zijn hoog. Daarom ben ik druk op zoek naar sponsors en mensen die mij willen helpen Nederland te vertegenwoordigen op het WCOPA.

Sponsoren mogen reclame maken door een logo op mijn jasje en op mijn rugzak. Ook wordt er elke dag gevlogd en is het logo dus goed zichtbaar. Voor meer informatie kunt u mij gerust mailen, gemima_luyindula@hotmail.nl.

Alle donaties worden zeer op prijs gesteld! Alvast bedankt voor uw steun!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

10 donaties
€ 87,00
Doel: € 5.000,00
1%