Help Jhonathen in zijn strijd tegen de MS!

Help Jhonathen in zijn strijd tegen de MS! | Geld inzamelen
 
 

Lieve allemaal,

Bedankt dat je de tijd neemt om mijn, oftewel ons verhaal te lezen.

Deze doneeractie is voor mijn partner Jhonathen Martina. Hij heeft 2 jaar geleden te horen gekregen dat hij chronisch ziek is en lijdt aan de ziekte MS.

Hij is tot nu toe redelijk stabiel, maar gaat helaas de laatste tijd achter uit in zijn mobiliteit, waardoor hij helaas vast zit aan huis. Openbaar vervoer is helaas geen optie meer vanwege dit probleem. Zijn benen willen niet mee werken, om de stukjes van en naar te bewegen.

Jhonathen heeft geprobeerd via de gemeente een vergoeding te krijgen voor bijvoorbeeld vervoer naar zijn ziekenhuisafspraken. Echter geeft de gemeente aan dat zij hier in niet ondersteunen. Bizar, maar waar.

Door deze situatie zit hij dus het meeste van de tijd thuis. Werken is helaas door zijn MS onmogelijk geworden en daarom heeft hij daarvoor een uitkering. Financiële ruimte is er dus voor hem niet. Hij blijft altijd positief en vecht elke dag tegen de MS, maar toch merk ik dat het hem ongelukkig maakt. Hij heeft als hobby vliegen met zijn drone. En zou zo graag de deur uit willen kunnen om naar mooie plekjes te gaan om foto's te maken. Echter is dat nu helaas niet mogelijk. Ook het vervoer naar de winkel of ziekenhuis is erg lastig te regelen. En maakt hem afhankelijk van anderen. Hij heeft hier moeite mee.

Graag wil ik voor hem geld ophalen, middels deze actie om hem weer te gaan zien stralen en genieten van een stukje vrijheid, en als verassing voor hem een vervoersmiddel aanschaffen.

Wil jij ons helpen?

Mijn dank is heel groot!

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 3.000,00
0% / 28 dagen te gaan

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.