Geld inzamelen | Help Jet naar Curacao
 
 

Help Jet naar Curacao

zodat mijn allerbeste vriendin niet alleen achter blijft...

Afgelopen november ben ik mijn lieve verzorgpony Maluu verloren aan een ernstige ziekte (koliek.) Ik heb 4 jaren voor hem gezorgd en dit was en is nog steeds super moeilijk.

Vanaf mijn elfde heb ik al mijn spaargeld opzij gezet omdat ik altijd al droomde van een eigen pony en eind november 2017 kon ik eindelijk mijn eigen pony Jet kopen. Mijn allergrootse droom die uitkwam. Dit was ook een nieuw lichtpunt na het zware verlies van Maluu.

Maar nu ben ik bang dat mijn ergste nachtmerrie werkelijkheid gaat worden. Per 1 juli gaat mijn moeder verhuizen voor haar werk naar Curaçao. Omdat ik niet alleen kan achterblijven in NL zou ik Jet dan ook heel graag meenemen. Alleen een pony vervoeren in het vliegtuig naar Curaçao kost € 15.000 euro. Dit bedrag hebben wij helaas niet, maar ik heb er alles voor over en wil er alles aan doen om niet nog een pony te moeten verliezen. Want dit zou betekenen dat ik Jet gedwongen zou moeten verkopen en haar alleen achter zou moeten laten.

Ik vind het erg lastig om dit te vragen, maar ik zie geen andere opties.

Vandaar deze actie; Help Jet naar Curaçao.

Hopelijk kunt u mij helpen en voor alle kleine beetjes ben ik u enorm dankbaar.

Ik heb vanaf mijn 15e een YouTube kanaal Cuteshetlandpony eerst met Maluu en nu met Jet. Ik hoop dat ik dit dan ook kan voortzetten daar met haar en wil er dan ook graag iets voor terug doen.

Bij elke donatie ontvang je van mij een mooie digitale foto van Jet en mij inclusief handtekening 

Bij een donatie vanaf 100 euro nodig ik je graag uit voor een Meet & Greet bij mij en Jet van een halve dag inclusief fotoshoot en een ritje op Jet.

Ik hoop dan ook dat dit samen met uw hulp lukt en ik lieve Jet mee kan nemen en haar niet achter hoef te laten.

Alvast super bedankt...Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.


 

Laat een reactie achter

1 donatie
€ 10,00
Doel: € 15.000,00
0%

Deze actie is gesloten.