Help Jenita

Help Jenita | Geld inzamelen
 
 

Mijn doel is om een verkrachte vrouw uit Oeganda met twee kinderen zonder enig middel van bestaan te helpen, te weten dat zij nu met zen drie in het ziekenhuis in Kapala verblijven van eerst Corona en nu Malaria.

Zelf ben ik een invalide welke nu pas op pensioen is gegaan, en vaststelde nu zowat 3575 euro minder aan inkomen heb dan voorheen toen in het statut had van invalide. Dit houd in dat ik de kosten welke ik al sedert 2016 betaal voor het huren van een huisje-electrisiteit-water-kleren voor alle drie-schoolkosten en meer voor mijn rekening nam.

Het is net door deze hardnekkigheid en verandwoordelijkheid ik nu zo diep in de put zit die bedoelde vrouw met de naam Jenita en haar kinderen niet meer kan helpen...met daarboven op zij en kinderen nu ook ziek zijn geworden...laaste bericht en verzoek voor geld door te sturen was dit om plasma te kunnen krijgen...dit verzoek heb ik tot hiertoe nog niet kunnen inwilligen door finaciel gebrek.

Maandelijks betaalde ik voor de drie personen zo een 350 euro en soms wel eens 500 euro als er speciale vragen en behoeftes waren zoals een telefoon aankoop of deze van aankoop studie contract waarbij boeken worden gehuurd , jaarlijks zou dat op ongeveer 900 euro komen...maar ja dan zijn er de transport kosten naar Kampala en terug welke al snel per ritje  75 euro+ aankoop van boeken en wat gerei om haar haar te verzorgen, ja je weet toch hoe vrouwen zijn he;;;soms willen ze wel eens een klein geschenkje of moet ze dan weer wat geld om medicijnen aan te kopen welke heel erg duur zijn in Oeganda.

Ik kan jullie verzekeren dat deze dame een geschenk is op deze wereld en dat zij verdient om geholpen te worden, zelf kan ik amper nog een bijdrage doen omdat ik voor haar te helpen tijdens de ziekte een lening ben aangegaan, en door het feit ik maar 1200 euro pensioen heb zit ik dus zonder mogelijkheden ...mijn vaste kosten zijn 950 euro zonder eten en te weten ik af en toe een sigaret rook welke ook al zo duur zijn.

Eerlijk en open is hier mijn MOTO...ik ben bereid om alle info welke jullie willen hebben over dit project van geld inzalmel actie wil beantwoorden en delen.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 25.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.