Help je mee?

Help je mee? | Geld inzamelen
 
 

Wij zijn een Nederlands koppel en hebben besloten om het leven om te gooien. We hebben een huisje met wat land in Frankrijk gekocht, in de Morvan. Hier willen wij kleinschalig en laagdrempelig accommodaties aanbieden aan mensen. Denk aan een yurt, tipi, pipowagen en/ of leemhuisje. De natuur en het buitenleven zal centraal staan. Dit zal een plek zijn waar vanalles mogelijk is, daar waar je je in de natuur waant.

Deze plek willen we zo inrichten dat het zo goed als zelfvoorzienend is. Denk hierbij aan zelf energie opwekken, moestuin, watercollectie enz. Ook hebben we interesse in houtbewerking en Bushcraft, het bereiden van voedsel middels verschillende technieken, bakken, schilderen, muziek maken en meer.

Het allerbelangrijkste in dit verhaal is dat we actief mensen gaan zoeken die nog nooit een vakantie hebben gehad. Deze mensen verdienen het toch ook? De bedoeling is dat we middels donaties een bedrag bij elkaar kunnen krijgen om mensen op vakantie te sturen, dat kan bij ons maar ook ergens anders. Wij kijken naar de persoonlijke situatie. Heel veel mensen leven in deze tijd nog steeds in armoede, helaas. Wij willen mensen een lach op hun gezocht bezorgen, rust bieden waar kan en ze lekker laten genieten. Al is het maar voor één keer, dat verdienen ze. Dus laat uw hart spreken, want met uw steun kunnen wij dit mogelijk maken.

Spreekt ons verhaal je aan, maak dan je donatie over naar ons. Wij zorgen dat het goed terecht komt.

Onze accommodaties om te verblijven zullen geen prijs hebben, het is de prijs die uzelf eraan wilt geven.

Help je mee ons te helpen andere mensen te helpen? Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 43.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.