Help Jack zijn gestolen geld terug te krijgen

Help Jack zijn gestolen geld terug te krijgen | Geld inzamelen
 
 

Geachte bezoekers,

 

Ik zal beginnen wat te vertellen over mij mijn naam is Jack ik ben 16 jaar oud en ik woon in Noord-Holland. Ik ben een zeer aardige introverte jongen. Ik heb gewerkt van 2018 tot 2019 in een tomatenkas bij Combivliet en van 2019 tot 2021 in een supermarkt genaamd Vomar. Al dat geld en mijn zakgeld en verjaardagsgeld begon ik te investeren in crypto denk bijvoorbeeld aan de Bitcoin. Dit deed ik volledig veilig met mijn ouders toestemming want mijn vader en broer investeren ook in crypto.

Ik ga dit jaar beginnen aan een mbo-4 opleiding ICT-software developer en deed vorig jaar een vooropleiding voor een infanterietaak bij Defensie. Ik heb vmbo-tl afgerond en ik ben nu zeer geïnteresseerd in investeren, ICT, sporten en gamen.

 

Het verhaal:

Op 12 augustus helaas kwam ik wat slecht nieuws tegen al mijn geïnvesteerde geld was weg met waarde van 8102 euro! Ik was zeer verbaasd hoe kan dit? Hoe is dit mogelijk wat is er gebeurd. Ik had toch nog hoop dat ik dit terug zou krijgen dus ik begon meteen met uit te vinden over wat er gebeurd zou kunnen zijn. Helaas zijn hackers achter mijn wachtwoorden gekomen en daardoor hebben ze toegang tot mijn Googleaccount. In het Googleaccount konden ze in Google save wachtwoorden al mijn opgeslagen wachtwoorden zien! Ze hebben mijn Metamask en Bitvavo ingedrongen en daaruit mijn crypto verwerkt naar ethereum en dat naar hun ethereum Adress toegestuurd (Ethereum is ook een soort crypto). Ze hebben ook mijn Steam account en Discord gehackt. En alle confirmatie mails van de verwerking van de crypto hadden ze verwijderd en die staan nu in mijn prullenbak folder van mijn mail.


Toen begon het in te dringen… Ik ben al mijn geld kwijt alles waar ik had voor had gewerkt. Vaak vroeg opstaan om 5 uur of lange dagen hard werken en ik deed altijd mijn best. Ik ben nu en was toen zeer emotioneel. Ik was toen bang hoe ga ik dit vertellen tegen mijn ouders? Hoe ga ik dit oplossen. Ik heb dit geld nodig voor later voor mijn studie en voor mijn toekomst. Mijn emoties zijn erg hoog opgelopen niet met boosheid maar alleen met angst en droefheid.

Ik kwam er achter tijdens de vakantie waar ik nu ben met mijn vriendin en haar ouders. Ik kwam huilend naar beneden omdat we moesten eten en hun waren erg geschokt en boos over dat hackers mijn geld hebben gestolen. Mijn vraag is of jullie misschien nog wat geld over hebben al is het iets heel kleins dat wordt erg gewaardeerd. Dit geld zal ik allemaal goed spenderen denk aan mijn toekomst, studie of voor primaire noodzaken. Ik wilde dit eigenlijk eerst niet doen geld vragen want dat vond ik “zielig”, maar ik ben toch overgehaald door mijn vriendin want het is jullie vrije wil. En ik doe dit ook deels voor mijn moeder want die is ook erg overstuur maar natuurlijk het meest voor mij. Hartelijk dank voor het lezen. Ik zou het al waarderen als jullie dit bericht kunnen delen. Ik ben heel erg dankbaar voor de steun die ik zal ontvangen dankuwel.

Met vriendelijke groet,

Jack 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 8.102,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.