Help Italiaanse vriend | Geld inzamelen
 
 

Help Italiaanse vriend

Paspoort verlopen en kindje gekregen.

Hierbij helpen wij een goede vriend.

Een Italiaanse vriend van ons die heeft het op dit  moment super moeilijk. Het leven zag er top uit. Maar het noodlot heeft hem en zijn vriendin getroffen. 

Hij werkte trouw voor het uitzendbureau totdat ze paspoort verlopen was. Dat was hem ontschoten. Toen hij belde met het uitzendbureau was dat geen probleem hij was nog 6 maanden geldig net als een Nederlands paspoort. Niet dus. Resultaat ze kunnen hem niet uitbetalen voor een hele gewerkte maand. 

Ze wonen in een chalet op een camping en ze vriendin staat op het hoogte punt om te bevallen. Wat nu. Een koude chalet waar ze uit moeten van de camping baas omdat hij geen werk meer heeft.

Nog 1 maandje en ze staan letterlijk op straat met een pas geboren baby. We willen met zijn allen een studio huren zodat ze lekker warm kunnen genieten van dun dochtertje als ze geboren word 1 dezer dagen.

Volgens het consulaat moet hij 3 tot 5 maanden wachten voordat hij een nieuw paspoort krijgt. Italië staat er niet zo goed voor dus de wachtlijsten zijn lang.

Help jij ons mee hun te helpen en die nare maanden te overbruggen? Dat zou geweldig zijn. Het overige geld gaat naar Italië want de mensen daar hebben het ook bar slecht.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 6.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.