Help Invincible te genezen van kanker.

Help Invincible te genezen van kanker. | Geld inzamelen
 
 

Hi allemaal,

 

Ik zal eerst eens beginnen om mij voor te stellen.

Mijn naam is Michelle en ik ben 24 jaar oud. Ik ben deze crowdfunding gestart omdat er onverwachts een operatie plaats moest vinden bij mijn paard. 

Ik heb mijn paard Invincible al van veulen af aan en heb haar zien opgroeien. Ik heb haar alles zelf geleerd en zijn we een team geworden. Ons doel is om samen als team eventing te gaan rijden. 

Vorig jaar februari ontdekte ik een bultje in haar nek. Ik dacht eerst aan een lymfeknoop of een verstopping in het lymfesysteem. Ik heb toen een goede kennis van mij gebeld. Zij werkt met bloedzuigertherapie. Uiteindelijk hebben we de bloedzuigers erop gezet en zag ik na een aantal weken dat het bultje wat kleiner was geworden. 

Afgelopen december was de bult ineens enorm gegroeid en heb ik in januari de dierenarts laten komen. 

Hieruit is gebleken dat het melanomen zijn. En dat deze aardig diep zaten. Hierdoor durfde mijn eigen dierenarts ze niet weg te halen en heeft ze dit voorgelegd aan de universitaire kliniek in Utrecht. Ook deze kliniek durfde het niet aan om ze te verwijderen. 

Toen ben ik een aantal mensen gaan bellen en die hebben mij allemaal aangeraden om naar een kliniek in Duitsland te gaan voor een second opinion.

9 februari ben ik met Invincible naar Duitsland gegaan. De arts vertelde mij dat het operatief te verwijderen was maar dat er wel een risico aan zit. Toch was hij er erg positief over en hebben we besloten het te verwijderen. 

10 februari is ze geopereerd en is alles goed gegaan. De arts heeft niet alles kunnen verwijderen, maar 99% is weg. 

Het enige wat er nu nog aan de hand is is dat de speekselklier beschadigd is en deze nog steeds niet dicht is. Ze wachten nog af of deze dicht gaat anders is een extra operatie nodig om de speekselklier te verwijderen. 

Dit had ik niet verwacht en daarom plaats ik deze crowdfunding actie.

Iedereen die mij helpt wil ik alvast van harte bedanken en ik hou jullie op de hoogte van het herstel van Invincible.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 1.500,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.