Help HP Events de corona door

Help HP Events de corona door | Geld inzamelen
 
 
Is dit de laatste kerst opdracht van HP Events?

In 1999 ben ik mijn eigen bedrijf gestart. In de loop der jaren heb ik vele stormen en crises doorstaan en ben ik geregeld geswitcht van activiteiten om te kunnen blijven bestaan. De afgelopen jaren ben ik in rustiger vaarwater gekomen en heb ik van mijn hobby en passie mijn werk kunnen maken. Organiseren van evenementen en ondersteunen en faciliteren van licht, beeld en geluid bij concerten en evenementen is wat ik graag doe. Dat er veel top orkesten en koren graag met mij samenwerken blijkt wel uit het feit dat mijn agenda in maart jongstleden nog nooit zo vol stond tot ...........

Na 16 maart liep de agenda helemaal leeg op een enkel klein klusje na heb ik totaal geen omzet meer kunnen genereren. Hoewel er voor het nieuwe jaar wel weer een aantal reserveringen zijn binnen gekomen is het nog maar de vraag of deze wel doorgang kunnen vinden. 

Om mijn passie het komende jaar toch te kunnen blijven uitvoeren en jullie toch te kunnen blijven ondersteunen vraag ik nu jullie hulp. Zouden jullie mij middels een donatie willen ondersteunen zodat ik de komende maanden mijn zakelijke betalingsverplichtingen kan nakomen? Uiteraard ben ik graag bereid een tegenprestatie te verrichten passend bij de aard van mijn bedrijf en de hoogte van de donatie. Mocht je meer willen weten neem dan maar eens contact met mij op. Mag ik rekenen op jullie steun zodat jullie volgend jaar, wanneer het weer kan, kunnen rekenen op mijn steun?   Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 5.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.