Help Harmonie Drunen naar Italië!

Help Harmonie Drunen naar Italië! | Geld inzamelen
 
 
Uw financiële bijdrage is hard nodig voor het realiseren van een concertreis naar Italië.

In 2018 bestaat Harmonie Drunen 175 jaar, een bijzondere mijlpaal! Onze vereniging kent een boeiende en succesvolle historie die veel verder reikt dan de provinciegrenzen van Noord-Brabant. 

In dit speciale jubileumjaar willen we aandacht vragen voor het belang van cultuuruitwisseling in binnen- en buitenland. Ook hopen we onze leden, jong en oud, te binden aan onze vereniging door een bijzondere muzikale ervaring aan te bieden. Daarom organiseert Stichting Concertreizen Harmonie Drunen van 27 april t/m 4 mei 2018 een concertreis naar Zuid-Italië.

Het Symfonisch Blaasorkest (SBO) is het grootste orkest van Harmonie Drunen en komt uit in de hoogste amateurklasse in Nederland. Dit orkest zal concerten geven op verschillende plaatsen in Zuid-Italië. Hierbij wordt samengewerkt met lokale muzikanten, waaronder een organist en een orkest van het conservatorium in Vibo Valentia.

Het SBO bestaat uit ruim 80 muzikanten. U kunt zich voorstellen dat een concertreis voor zo’n groot orkest een uitdaging vormt op zowel logistiek als financieel gebied. Te denken valt aan transport van onze muziekinstrumenten en het in gereedheid brengen van de verschillende concertlocaties. Al met al brengt dit bijzondere project heel wat kosten met zich mee. 

Op subsidies voor culturele verenigingen is de afgelopen jaren helaas sterk bezuinigd. Om deze concertreis te realiseren zijn wij naast inbreng van de eigen leden, dan ook geheel afhankelijk van sponsoring en donaties. 

Helpt u het SBO van Harmonie Drunen naar Italie te gaan?

Wij hopen op uw donatie!

Wilt u meer informatie over Harmonie Drunen en de reis naar Italie?

Bekijk dan onze website: Facebookpagina Concertreis 2018Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
14 donaties
€ 540,00
Doel: € 3.000,00
18%

Deze actie is gesloten.