Help Haanah

Help Haanah | Geld inzamelen
 
 

Atallah is een vluchteling uit Syrië die na een barre tocht en een onzekere toekomst uiteindelijk in Nederland terecht is gekomen. Hij heeft alle moeite gedaan en risico's genomen om voor hem en zijn gezin met 5 kinderen een toekomst te bieden. Dat is hem gelukt! Op 5 november 2021 heeft hij een huis in Nederland gekregen, Daarna is hij meteen gestart met een gezinshereniging procedure zodat hij weer met zijn vrouw Hanaah en 5 kinderen - na jaren -  herenigd kan worden. Dat is gelukt! Het gezin heeft toestemming gekregen om naar Nederland te komen. Atallah heeft zelf de reis moeten bekostigen! Nu doet zich een noodlottig situatie voor. Op het moment dat Hanaah en de 5 kinderen in Nederland aankomen overlijdt Atallah! Het is een haast ondenkbare scenario maar helaas realiteit. Hun toekomst als gezin is niet meer zoals ze dat gewild hadden. Hanaah en de kinderen zijn ontroostbaar! Heel veel verdriet! Na twee maanden in het AZC te verblijven kan Hanaah en de kinderen spoedig terecht in het huis van Atallah. Dat vinden ze fijn en kunnen op deze manier het rouwproces beter verwerken.

Er is echter een probleem er zijn financiële gaten gevallen. Er zal 3 maanden huur en 3 maanden achterstallige energiekosten betaald moeten worden. Daarnaast zal het huis verder ingericht moeten worden

De uitkering van Atallah is meteen gestopt op de dag van zijn overlijden. De woningstichting is bereid geweest om het huis voor het gezin vast te houden. De gemeente zegt niet te kunnen helpen.

Om het gezin een nieuwe start te laten maken zonder financiële problemen is op korte termijn €5000,--nodig.  Als begeleider van het gezin heb ik deze actie in het leven geroepen. Voor €5000,-- helpt u dit gezin goed op weg. Het geld zal besteed worden voor de onstane achterstallige betalingen en verdere inrichting van het huis. Alle steun is welkom en zou het gezin echt helpen. Het gezin is niet op de hoogte van deze actie; het zou ze verbazen en zullen u allen heel dankbaar zijn. Help deze gezin a.u.b. Doneer!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 5.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.