Help gezin door orkaan mangkhut

Help gezin door orkaan mangkhut | Geld inzamelen
 
 
ORKAAN MANGKHUT TREFT GEZIN OP DE FILIPIJNEN

 

Bedrag is om te helpen aan een nieuw huis bouwen. En levens onderhoud voor moeder,dochter,kind.

 Het gaat om een vrouw ze heet Ermelinda is een vriendin van me. Ik had ze ongeveer 4 jaar geleden leren kennen op vakantie. We hebben  regelmatig contact. Ze is weduwe woont samen met haar dochter Shesai en klein kind zoon kyver (zie foto). Ze wonen dus met zijn 3 in een huisje (Lucana). Wat er nog van over is.Toen 14/15 september orkaan mangkhut langs kwam geraasd. Gelukkig zijn ze niet gewond geraakt. Maar zijn wel bijna alle bezittingen kwijt. (Zie foto s). Ze belde me paar dagen geleden op. Ze zei in het kort vanwege het bellen duur is. Kan je mij helpen aub. Heel het huis is kapot en onder het water. Ik weet niet wat ik moet doen. Ze zei het op zo wanhopige manier om het zo te verworden dat ik er de rillingen van kreeg. Het greep me zo aan omdat ik een gevoelsmens ben. Ik zei tegen haar van ik zal kijken wat ik kan doen. Met in mijn achterhoofd als een flits van wat moet ik doen en hoe zou ik ze in godsnaam kunnen helpen. Dank je zei ze. (Want ze kan Nederlands praten). Ik zei kijk goed uit samen. Ik denk aan jullie. Ze zei ik hoop jij ons helpen. Ik zei doe mijn best. Nu ik dit schrijf doet me veel verdriet. Ik maar denken wat kan ik doen. Hoe kan ik ze helpen. Want ik heb de middelen niet. Terwijl ik met al mijn ziel hun wil helpen. Toen vertelde me iemand over doneer actie.

Ik zou graag een nieuw simpel huis willen laten bouwen. Dus niet te duur maar als kan wel goed kwaliteit materiaal als het bedrag toelaat. Zodat ze hun leven lang er plezier aan hebben en er veilig in voelen. Zou het bedrag niet toelaten dan voor wat minder kwaliteit ondanks dan minder lang meegaat. Zijn ze ook heel blij mee en toch geholpen. Ik heb al wat navraag gedaan met minder kwaliteit dan moet je denken bv aan kokosbladeren waar je het dak van kan maken. Maar naar een aantal jaren gaat dat rotten. Huis hier bouwen is best duur. Maar daar in verhouding goedkoper. Afhankelijk van deze doneer actie kunnen we dus kijken wat voor materiaal we gaan kopen. En of we wel iets kunnen kopen. Want ik weet totaal niet of dit gaat werken. Er zijn ook verschillende mensen die vrijwillig mee willen helpen. Moet je denken aan familie en kennissen. Aangezien ik zo vlug mogelijk een goed dak boven hun hoofd wil bieden. Zet ik er een einde doneer datum bij. Omdat alles nog besteld moet worden voor er gebouwd kan worden. Ik ga dan alles regelen vanuit hier met materiaal bestellen in de Filipijnen. Dat doe ik in overleg met Ermelinda. Wat ik van hier uit niet kan regelen doet Ermelinda. want zei weet daar waar ze moet zijn. ( Mijn bedoeling is ook in een bepaalde fase om er naar toe te gaan, Om mee te helpen.) Het geld wordt telkens over gemaakt van hier uit als er een bedrijf aan materiaal betaald moet worden. Zodat we overzicht kunnen houden wat we uitgeven. En zou nog leuk zijn als er nog wat van over blijft want de rest som wordt overgemaakt naar Ermelinda. Zodat ze samen daar nog leuke dingen mee kunnen doen. Zou deze doneer actie werken waardoor er gebouwd zou kunnen worden en dus materiaal kan bestellen. Dan laat ik dat uiteraard hier weten. Want daar hebben jullie allemaal recht op omdat zonder jullie niet had gekund. Daarnaast ook wetende wat er met dat geld gedaan wordt.

Stand van zaken op moment bij het gezin is. Dat ze gedeeltelijk van het huisje als je het nog een huisje mag noemen onder een zeil leven. Maar af en toe erg koud hebben. Omdat er regelmatig heftige regenbuien vallen. Het kind is beetje ziek. Hoest best veel. Ze willen nog even af kijken voor dat ze naar de dokter gaan. Veder proberen ze op moment goed voor elkaar te zorgen. En leven ze dag na dag. Voor vragen of een donatie mail riamerant@hotmail.com 

Beste mensen,
Ik hoop dat jullie doneren. Alle beetjes helpen. Zou echt geweldig zijn. WIL JE RECHTSTREEKS DONEREN DAT KAN OOK OP REKENINGNUMMER; NL14RABOO111313511 ONDER VERMELDING DONATIE HELP GEZIN.

 

Mvg
AntonEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 20,00
Doel: € 40.000,00
0%

Deze actie is gesloten.