Help geef de zwerfdieren een kans !

Help geef de zwerfdieren een kans ! | Geld inzamelen
 
 
Het Helpen van zwerfdieren


Even voorstellen . Dogs and Cats on the move is opgericht in 2017 en bestaat uit 5 teamleden ,wij wonen in Portugal en 2 van mijn teamleden in Nederland en werken hard om het leven van de zwerfdieren te verbeteren en hebben jullie hulp daarbij hard nodig . We vangen de honden en katten in huiselijke sfeer op dus geen kennels ! Om zo de honden goed te kunnen socialiseren en ons doel  daarbij is dat de hond weer in balans komt , zich thuis voelt en weer hond kan zijn en vooral samen met andere honden en katten te leven  in harmonie. Ze vormen een onderdeel van ons gezin zodat we ze heel goed kunnen monitoren hoe hij of zij functioneert zodat we een geschikt baasje kunnen vinden en daardoor willen we voorkomen dat de hond weer moet worden herplaatst wat zeker niet de bedoeling is . We werken samen met plaatselijke asiels ( we hebben nu hier ongeveer 50+ honden ) en zorgen ook voor hun gezondheid ( mijn man Cas is dierenarts ) en ook helpen wij de plaatselijke bevolking met het steriliseren en castreren van hun hond en geven informatie om het grote aantal zwerfhonden terug te dringen .

waarom vragen we jullie hulp ?

we zijn al een lange tijd bezig en doen veel met eigen middelen maar dat valt zeker niet mee maar doen dat met heel veel liefde . 

Wat we graag willen realiseren voor de honden 

- het creëren van een speelweide ( trainingsveld )met verschillende speel toestellen zodat ze zich goed kunnen vermaken en ook nog kunnen leren in groepsverband .

-hondenzwembad waar ze kunnen zwemmen en trainen . zelfvertrouwen kunnen opbouwen en natuurlijk afkoeling . 

-hekwerk om de speelweide voor veiligheid wat heel belangrijk voor ons maar vooral de honden is !

-speelgoed , ballen , frisbees ;het doel daarvan is dat ze samen leren spelen omdat de zwerfhondjes dat nooit hebben kunnen doen .

- en natuurlijk zijn er ook donaties nodig voor voer , medicijnen ,en dekens om hun huisvesting te verbeteren .

willen jullie onze hondjes helpen voor een betere toekomst ? Mvg ons team 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 15.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.