Help Gasterij Nieuw Westert

Help Gasterij Nieuw Westert | Geld inzamelen
 
 
Help Gasterij Nieuw Westert herstellen van de verwoestende brand.

Vandaag (5 januari) bereikte ons het zeer vervelende nieuws dat het lokaal zeer geliefde restaurant en trouwlocatie Gasterij Nieuw Westert is getroffen door een zeer grote brand waarbij feitelijk de gehele historische boerderij is uitgebrand.

Mijn vrouw en ik zijn hier afgelopen augustus getrouwd en met ons nog velen andere koppels. Voor de lokale bewoners en alle klanten betekent de brand een groot verlies.

De Gasterij word gerund door de meest professionele en sympathieke groep mensen waarmee ik persoonlijk heb mogen werken. Ze denken mee, zijn flexibel en hebben het hart echt op de juiste plek. Over de afgelopen jaren hebben ze vreugde en herinneringen gebracht aan duizenden mensen.

Het nieuws is nog vers en ten tijden van dit schrijven is de brand zelfs nog niet geblust. Wel is duidelijk dat de impact van deze brand aanzienlijk is voor de Gasterij.

Hoewel de verzekeringen waarschijnlijk het leeuwendeel van de financiele schade kunnen dekken zal het nog lang duren voordat de Gasterij weer in oude staat is hersteld. Er blijven hoe dan ook ten alle tijden hoge kosten verbonden bij een incident als dit.

Omdat de Gasterij zoveel mensen heeft geholpen de afgelopen jaren is het nu tijd voor ons om hen te helpen! Als we de financiele pijn wat kunnen verzachten kunnen zij zich focussen op het herstel van deze prachtlocatie.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

1 donatie
€ 35,00
Doel: € 10.000,00
0%

Deze actie is gesloten.