Help Fatima met syndroom van down !! | Geld inzamelen
 
 

Help Fatima met syndroom van down !!

syndroom van down

Beste mensen,

Mijn nicht, Fatima Zohra van 23 jaar oud, heeft het syndroom van down. Zij is zowel lichamelijk als geestelijk afhankelijk van haar moeder en twee zussen. Door haar beperkingen valt zij op alle gebieden uit. Haar moeder is een hardwerkende vrouw.. maar zoals velen van jullie wellicht weten zijn de omstandigheden in Marokko er niet naar om de medische kosten van een ziek persoon te betalen.

Fatima heeft twee zussen. De een zit thuis en de ander studeert. (Studeert met het geld dat zij van familieleden uit het buitenland krijgt). Rondom de lente periode krijgt Fatima een allergische reactie, waar zij van de artsen zalf voor toegeschreven krijgt (zie foto’s). Zij krabt zich tot bloedens aan toe open. Er zijn zalfjes die dit verhelpen, maar dit gezin heeft het geld niet voor om deze zalfjes te bekostigen. Ook red het gezin het niet om pampers voor Fatima te halen.

Voor degene die zich afvragen waarom familieleden hier niet in kunnen helpen.. de familie doet wat zij kunnen. Het is simpelweg niet voldoende.

Ik wil hen helpen, maar kan zelf niet doneren wat het gezin verdient. Dit is de reden dat ik een inzameling wil starten. Al is het maar een euro.. doneer wat jullie kunnen voor Fatima Zohra.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 5.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.