Help Evi kanker te overwinnen

Help Evi kanker te overwinnen | Geld inzamelen
 
 

Over Evi

Een 6 tal maanden geleden is onze oudste Chihuahua Evi, 16 jaar oud gediagnoseerd met tepelkanker. We merkte plots een knobbeltje op dat kwaadaardig bleek te zijn. 

Evi is onze eerste Chihuahua die ik had uitgekozen toen ik nog maar 11 jaar oud was, als cadeau voor mijn mama toen. Ze is een schat van een hondje en heeft al zo veel moeten doorstaan, vele bezoeken aan de dierenarts, testen, medicatie en noem maar op.

De dierenartsen hebben ons geadviseerd om na te denken over een complete sterilisatie, verwijdering van de baarmoeder, de tumor en aangetaste tepel(s). Het knobbeltje is nu sneller aan het groeien en is grote dan een knikker of een standaard snoep lolly. Het word steeds maar harder en minder bewegend.

Waarom wij jou hulp vragen

Nu dat het knobbeltje steeds maar sneller groeit moeten we echt opteren en nadenken over de operatie, het risico dat de kanker uitspreekt naar haar longen is nu echt een groot risico. Als Dit gebeurd kunnen we nog amper iets of niets meer doen. Onze Evi Is een gezond hondje buiten dat ze wat nierlijden heeft, wat ouderdom kwaaltjes zoals dementie bij hondjes en haar gehoor is ook niet meer optimaal. Maar ze is niet de oude, ze slaapt veel en eet soms niet. Vaak moeten we dringend naar de dierenarts omdat ze zo fragiel is en makkelijk uitgedroogd raakt als ze last heeft van haar maag of darmen.

De operatie zelf zou neer komen op een 850 euro met alle voor onderzoeken( echo van het hartje, platen van de longen) en nazicht afspraken. Vaak moet ze plots naar de dierenarts als ze een mindere dag heeft en dat loopt dan ook op tot 80-150 euro. Doordat ik zelf meerdere autoimmuun ziektes heb en ook een rolstoelgebruiker ben, is dit echt een redelijke som om bij elkaar te halen terwijl de tijd echt tikt.

Daarom dat ik echt jullie hulp nodig heb. Met jullie hulp zal ik en ook mijn mama; Evi nog langer bij ons kunnen hebben, de gedachte om haar te verliezen aan kanker doet zo'n pijn. Elk bedrag betekent zo veel, of zelfs onze crowdfunding delen betekent ook echt enorm veel. ♡ Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 1.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.