Help Evelien haar droom te verwezenlijken | Geld inzamelen
 
 

Help Evelien haar droom te verwezenlijken

Evelien raakt haar geld kwijt voor reis USA na beroving overval in Polen.

 

Ik ben Evelien Nellen, een 28-jarige pro-fitness atleet, getrouwd met Kevin en moeder van een prachtige dochter. Ik beoefen krachtsport/fitness al sinds mijn 18e. Dus al ruim 10 jaar staat mijn leven in het teken van sport en het gezond bezig zijn met m’n lichaam.

Al ruim 6 jaar doe ik wedstrijden en heb al heel veel mooie titels behaald. Vanaf het moment dat ik startte met wedstrijden was mijn doel om een Pro atleet te worden en wedstrijden in Amerika te gaan doen, met uiteindelijk het ultieme doel om Pro wereldkampioen te worden. Vorige maand (aug) heb ik 1 van mijn doelen behaald en ben ik Pro atleet geworden. Al die jaren hard werken en de discipline opbrengen, werd toen beloond. Nu mag ik deelnemen aan de Pro wedstrijden bij de bond WBFF in Amerika.

Samen met mijn man Kevin, die tevens mijn coach is, hebben we besloten om in dec mee te gaan doen aan de Atlantic City Pro show 2 december. Een wedstrijd waar we enorm naar uitkijken. We hadden hier ook wat geld voor opzij gezet, omdat een wedstrijd draaien een hoop geld kost, vooral in Amerika.

Helaas zijn mijn man en ik 2 weken terug overvallen in Warschau, Polen en beroofd van ons geld. Kevin en ik waren daar op uitnodiging van onze sponsor om een beurs te bezoeken. We zijn met het team wezen eten en een drankje gaan doen in een club, waar wij iets later op de avond gedrogeerd werden. Ik werd onwel, mijn bewustzijn werd uitgeschakeld en wij werden vervolgens door iemand van het team, naar de hotelkamer gebracht. De daders zijn de auto gevolgd en zijn Kevin van de hotelkamer gaan halen. Hier kan hij nog maar weinig van herinneren, omdat het spul waarmee de daders ons hebben gedrogeerd, het geheugen uitschakelt en je heel toegankelijk maakt. Ze konden alles met ons doen. Kevin is meegenomen (ontvoerd) door de daders en ze hebben zijn pincodes achterhaald en onze privérekening en creditcard leeg gepind. Er zijn meerdere transacties gedaan van in totaal zo'n 3000 euro. Daarnaast is al het cashgeld meegenomen. Kevin is door de overvallers in elkaar geslagen en bloedend, met een hoofdwond achtergelaten in een steeg. Pas om 2 uur in de middag had ik weer contact met Kevin en hoorde ik van hem dat hij in het ziekenhuis lag. Al die tijd wist ik niet waar hij was en kreeg ik geen contact met hem. Ik wist dat dit niet in orde was. Want in de 10 jaar dat we bij elkaar zijn, was zoiets nog nooit gebeurt. Kevin ging nooit weg en liet mij al helemaal niet alleen in een hotelkamer achter. Kevin is pas om 1 uur in middag gevonden en kwam pas om 2 uur bij in het ziekenhuis, waarna hij mij kon bellen. Ik ben toen gelijk naar hem toegegaan. Kevin was er erg aan toe en had vreselijke pijn en paniek aanvallen. Gelukkig mochten we in de avond wel weer vliegen, naar huis, naar onze veilig plek, bij onze dochter. 

Dit hele avontuur heeft heel wat met ons gedaan. Gelukkig is het nog zo afgelopen en niet erger, want dat had makkelijk kunnen gebeuren. Alleen deze daders/overvallers hebben naast emotionele/ psychische schade ook financiële schade toegebracht en onze zuurverdiende centjes, voor de wedstrijd ontnomen.

De wedstrijd is over 9 weken en in zo'n korte tijd krijgen we dat zelf niet meer bij elkaar verdiend, tenzij er mensen zijn die ons willen steunen en een donatie willen doen, zodat ik toch nog mijn droom, om een Pro wedstrijd te draaien in Amerika, kan doen.

Zo'n wedstrijd kost een hoop geld. Inschrijving, coaching, tanning, beautyservices, bikini's, schoenen, sieraden, hotel en vlucht. Totaal kom ik uit op zo'n 2700 euro. Gelukkig heb ik fijne sponsoren die me al steunen met o.a. supplementen en mijn bikini's. Dit scheelt mij al een hoop geld. Maar voor de overige kosten heb ik zelf helaas geen budget meer, omdat dit van ons gestolen is.

Wil jij mij helpen? Zodat ik toch aan mijn eerste Pro show mee kan doen en Nederland daar kan vertegenwoordigen?

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 2.700,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.