Help Elisabeth leven

Help Elisabeth leven | Geld inzamelen
 
 

Elisabeth is 28 jaren jong en inmiddels al dik 15 jaar ziek. Waarvan 6 jaar zelfs zo erg, dat werken niet meer mogelijk is. Toen zij op de middelbare school haar atheneumstudie startte zat ze vol enthousiasme om later naar de universiteit te gaan. Echter op haar 18e ervaarde ze zo'n ernstige pijnen dat zij aan de morfinepleisters moest, waardoor deze droom nooit werkelijkheid heeft kunnen worden.

Jarenlang heeft ze gezocht naar antwoorden en manieren om maar beter te worden, met de hoop op genezing, maar niets bleek langdurig te helpen.

Op haar 23e werd de diagnose chronische lyme gesteld. Aangezien deze vorm moeilijk is met erkenning, is ze op zoek gegaan naar verbetering in het alternatieve circuit. Ze heeft al vele therapieen geprobeerd, maar wat voor de ene lymepatient werkt, hoeft niet voor de andere lymepatient de oplossing te zijn. Het kostenplaatje is aanzienlijk hoog en de weg naar gezondheid is een lange weg.

Later is gebleken dat ze ook aan de ziekte van Hashimoto lijdt, waardoor haar schildklier te traag werkt. Dit bemoeilijkt haar ook nog in haar leven. 

Haar klachten zijn erg uiteenlopend - ze heeft enorme pijn aan spieren, gewrichten en bindweefsel. Haar bindweefsel is zeer stuf, waardoor bewegen moeilijk gaat -  ze heeft last van concentratie- en geheugenproblemen, stemmingswisselingen endepressieve episoden - immobiliteit in haar polsen - krachtverlies in al haar spieren - te flexibele nekwervels, waardoor hoofdpijnen ontstaan - ze zit op een streng dieet, omdat ze op veel voeding allergisch reageert - slaapproblemen - spijsverteringsproblemen - overspanning in haar hele lijf - kortademig - kouwelijk - traag - oververmoeid - suf.

Ze is nog altijd opzoek naar een therapie die haar de oplossing kan bieden om van haar klachten af te komen; of in ieder geval verminderen. Ze wilt graag iets wil bijdragen aan de samenleving, maar ook omdat ze haar dromen wil najagen en heel graag op haar lichaam wil kunnen vertrouwen, vraagt ze nu financiele hulp voor de kosten van die therapieen. Ze heeft haar hoop namelijk gevestigd op de behandeling bij een  ILADS (the International Lyme and Associated Disease Society) arts. Deze behandeling is zeer intensief en bestaat uit suppletie, antibitiocum, immuunversterker en een zeer streng dieet. Het klinkt als een zeer goede aanpak. Maar er moeten ook regelmatig bloed- en ontlastingsonderzoeken gedaan worden. Dit wordt wederom niet vergoed, maar zijn wel prijzige onderzoeken. Verder heeft ze ondersteuning nodig in de financiering van fysiotherapie; aangezien dit jaar enorm gekort is op de consulten in de zorgverzekeringspakketten. Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 5.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.