Help eerste levering wol naar Nederland te halen

Help eerste levering wol naar Nederland te halen | Geld inzamelen
 
 

Wij gaan wol verkopen! Duurzaam in de breedste zin van het woord.

Ayni: een prachtig gebruik van de Inca's, de oorspronkelijke bewoners van Peru. “Vandaag voor jou, morgen voor mij.” Geld kenden de Inca's niet, alles ging in ruilhandel: boeren hielpen elkaar op het land en suiker ruilde je voor de eieren van je eigen kippen. Vanuit deze visie willen wij WOLris opzetten en bekijken. 

De wol die WOLris gaat verkopen komt uit Peru. Met deze wol geven wij de makers zekerheid dat ze niet in de massaproductie terecht komen. De maker gaat namelijk de natuur in om de kruiden en planten te halen en maakt hiervan een mooie verf op een fijne binnenplaats. Prachtige kleuren wol ontstaan door de motivatie en liefde die de makers stoppen in hun werk. Ze werken buiten; in de zon, onder het afdak wanneer het regent of binnen wanneer het hun beter uitkomt: ze kunnen zelf kiezen. Met hun loon kunnen zij de studie van hun kinderen betalen. 

Naast de liefde die je in de wol terug ziet maakt elke cm wol deel uit van het oude erfgoed van het Andesgebergte: eeuwen oude verftradities van de Andes houden stand door de bol wol. De wol ondersteunt ook de gezondheid van de mensen en adembenemende landschappen.

Help ons het startbedrag van €2000,- bij elkaar te krijgen om zo de eerste minimale bestelling alpacawol vanuit Peru naar Nederland te halen. Door in Nederland hun wol te verkopen maken we mensen in Nederland blij met prachtige wol handgeverfd bestaande uit100% natuurlijke ingrediënten én maken we de makers in Peru blij doordat ze meer werk hebben en uit de massaproductie kunnen blijven. win-win situatie!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 2.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.