Help een tienermoeder haar droom te verwezenlijken | Geld inzamelen
 
 

Help een tienermoeder haar droom te verwezenlijken

Maak een meisjesgezin gelukkig....

Een tienermoeder zijn gaat niet over rozenpaden, zeker niet als deze moeder zeer ambitieus en gedreven is. Voor moeder niet maar ook voor de nieuwe wereldbewoner is het een avontuur waarbij er offers gemaakt moeten worden. Als 18 jarige had ik veel ballen hoog te houden en mijn baby moest met nog geen twaalf weken oud naar de kinderopvang omdat ik mijn school wilde afmaken. Van een kraamperiode was geen sprake en ook in de jaren die volgde was ik veel minder dan de doorsnee moeder thuis, bezig om een toekomst op te bouwen voor mijn wolkje.

Na 10 maanden van mijn kersverse moederschap, kwam ik er door het overlijden van mijn moeder dan ook geheel alleen voor te staan. Ik was pas moeder én direct 'voogd' van mijn minderjarige zusje. Het werd niet makkelijker, desondanks bleef ik gemotiveerd en heb ik mijn hoofd niet laten hangen. Ook voor rouwen was geen tijd, mijn opleiding moest afgerond worden én we moesten het ouderlijk huis verlaten- dolksteek van de woningbouw.

In de tijd heb ik met veel tranen en inspanning mijn mbo afgerond, gevolgd door een hbo opleiding. Ik hield mijn woord om te presteren en mijn prinsesje een mooi leven te geven. Dat zij onderhand een kinderopvang kindje werd was de tol die ik moest betalen....

Nu, inmiddels 30, hebben wij een goed leven en heeft het eerste meisje er twee zusjes bij-dolle pret. Er is meer rust en ik heb zelfs een vaste vrije dag per week- wat een zegen.

Na jaren van;hard werken, nachtdiensten, avonddiensten, studeren, kinderopvangmeiden, burn-out, rouw en alleenstaande moeder zijn.....is het nu tijd om te gaan genieten...

Wij koesteren één gezamelijke droom; wonen op een boerderijtje. Deze boerderij hebben wij gevonden! Een groot deel van het aankoop bedrag heb ik door de jaren heen weten te sparen, echter missen wij nog een klein deel om deze lang gekoesterde droom, die mij jarenlang op de been hield, waar te maken! Rust en ruimte.....na een turbulente periode is er niets anders wat wij willen!

Help jij dit meisjesgezin met het verwezenlijken van hun ultieme droom?Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 10.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.