Geld inzamelen | help een lieve ex zwerfhond
 
 

help een lieve ex zwerfhond

help deze lieve ex zwerfhond Rembo ook volgend jaar aan een zorgeloos leven

Hoi ik ben Rembo, een Amerikaanse stafford van 8 jaar.
Op 8 januari 2012 heeft mijn mensen vader Ramon mij gered uit het asiel.
Ik ben dol op mensen, ook kleine kinderen, ben heel enthousiast en wil door iedereen geaaid worden.

Ik leef samen met mijn lieve mensen ouders Ramon en Jolanda, bij wie ik me geen beter leven kan wensen, midden in de stad.

Omdat ik niet zo lief ben tegen andere honden moet ik als we een rondje gaan lopen altijd aan een korte lijn. Daarom ben ik zo blij dat we, als het weer het toe laat elk weekend naar de camping gaan en in de zomermaanden
zelfs een aantal weken. Ik kan daar in de tuin lekker vrij lopen en in het bos mag ik aan een lange lijn.Ik kan zo goed mijn energie kwijt en kan daarna weer een week het stadse leven aan, deze weekeinden zijn echt iets om naar uit te kijken.
Door tegenslagen en gezondheids problemen ( mijn baasje heeft cognitieve problemen als gevolg van een aantal herseninfarcten) is er veel inkomen weggevallen omdat zij in dit stadium niet kan werken.

Er dreigt een einde te komen aan deze weekeinden omdat er nu niet genoeg geld over blijft om het sta geld van de camping voor het volgende seizoen te betalen. In oktober 2018 moet de rekening van 2.300 euro betaald worden, mijn ouders kunnen door alle tegenslag deze rekening niet betalen en zouden dan noodgedwongen de caravan weg moeten doen. Dit is niet alleen voor mij een ramp maar ook voor hen, zij hebben toen dit nog mocht een tijd op de camping gewoond toen zij elkaar net kenden, het is ook vooral daarom een speciale plek voor hun die elke keer voelt als thuis komen.
Daarom vraag ik uw hulp, in de vorm van een donatie en of u dit bericht ook zou willen delen via sociale media, zodat we met zn drieën van deze fijne plek kunnen blijven genieten.

 

Onze dank is groot,
pootje van RemboEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.


 

Laat een reactie achter

1 donatie
€ 25,00
Doel: € 2.300,00
1% / 75 dagen te gaan