Help een hoogzwangere vrouw in nood! | Geld inzamelen
 
 

Help een hoogzwangere vrouw in nood!

Kunt u mij helpen om mijn dochter een goede opgroei omgeving te geven

ik ben op dit moment hoog zwanger en heb een groot probleem. Ik ben heel erg ziek sins mijn 15e week van zwangerschap en ben hierdoor ook ontslagen door mijn werkgever... hiervoor ben ik naar een advocate gegaan maar dit duurt heel lang. Met weinig voortgang.  

Ik ben ookal sins mijn 15e week niet meer uitbetaald van werk.  Op mijn rekening had ik geld appart gezet voor de babykamer maar dat geld heb ik moeten gebruiken voor eten en huur. Maar omdat dit geld op is gegaan heb ik nu opgelopen schulden zoals huur, water, electra en betaalachterstand bij zorgverzekering. Ik heb al geld geleend van mensen om mij heen maar ik heb niet veel contacten dus hier kan ik ook niks meer lenen.  Een uitkering krijg ik niet omdat ik officieel nog tot januari in dienst sta. Mijn heeft mij niet ziekgemeld bij het uwv en omdat ik fulltime werkten mag ik dit niet zelf doen. Hier ben ik met een advocate achteraan aan Het gaan maar dit duurt nu al maanden... 

nu ben ik hoogzwanger en heb ik nog niks gekocht voor de baby zoals bedje, kleding, luiers enz. en hier heb ik geen geld voor. Ik kan voor mezelf op dit moment amper eten kopen....  ik sta op het punt om me woning te verliezen en weet geen raad meer.. dit is mijn allerlaatste hoop.. u zou mij al helpen met een euro. 

 

 

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.